- Reaksiyon puanı
- 58,360
- Puanı
- 1,061
Çok sinir bozucu yarım çıkıyo sonra baştan yaz![]()
Niye yarım çıkarıyon Sokak yazınca altta çıkıyor zaten tek başıma.
Çok sinir bozucu yarım çıkıyo sonra baştan yaz![]()
Yok bişey olmaz 2 gruptada çift haneli rakamlar aldıkça sorun olmazKan kaybeden Karadayı olmasında.Şu senaristler Kara Para'ya yönelince boşlar bu diziyi.![]()
Yok bişey olmaz 2 gruptada çift haneli rakamlar aldıkça sorun olmaz![]()
Tek bende olmuyo bu sorun herkeste var çözümü bulunamıyoNiye yarım çıkarıyon Sokak yazınca altta çıkıyor zaten tek başıma.Dikkatli ol bundan sonra yoksa yanlış etiketlerim senide.
( 😛)
![]()
akıbetleri ne olacak bakalım
![]()
Gelsin izlerim onu Cumartesi Pazar Pazartesi Karadayı ezer geçerSurvivor geliyor.
Tek bende olmuyo bu sorun herkeste var çözümü bulunamıyo![]()
Survivor geliyor.![]()
Gelsin izlerim onu Cumartesi Pazar Pazartesi Karadayı ezer geçer![]()
Survivor gecen seneki cok iyi kadrosu ile bile dogru dürüst gecemedi Karadayi'yi, bu sene hayli hayli gecemez![]()
Nereye ezmişti Yalan Dünya bile geçiyodu Survıvor'u Ab'deGeçen sezon ne ezmişti Survivor sizi.(Reytingleri bilmiyorum ama ezmiştir yani.)
Karadayıya başla sen düzelirKaradayı'yı bırak nasıl çözülür o olay.![]()
her şey yılmaz şahin in elinde oyuncu kadrosunu iyi kullanırsa 15 alır kullanamazsa 8e de düşerKurt Seyit baya bir düsürür bence Kücük Aga'yi, KPA ikinci olur 4-7 reyting alir ama önemli olan MY'nin reytingleri ne olur![]()
Nereye ezmişti Yalan Dünya bile geçiyodu Survıvor'u Ab'de
Karadayıya başla sen düzelir![]()
Pazartesi zor görcez bakalım kim ezip geçicekSen bizzat örneğini örüyoruz hiç gerek yok.
Bu sezon çok iddialı Survivor'ım.Acun'um ezip geçecek.![]()
Pazartesi zor görcez bakalım kim ezip geçicek![]()
Ezip geçemez Karadayım varken ancak 2'inci olurlarBu akşam Yetenek sizisiniz'de var hemde finalle siz yükselemezsiniz.
Ezip geçecek Acun.Ah yazdım ve gönderiyorum şuan.![]()
Ezip geçemez Karadayım varken ancak 2'inci olurlar![]()
Tamam görcez bakalım ne olcakben diyeceğimi dedim.Survivor.![]()
Tamam görcez bakalım ne olcak![]()
Sen yanlış görüyosun ben sana doğrusunu göstercemBen görüyorum panpa göremeyenler (sen) görecen.
Sen yanlış görüyosun ben sana doğrusunu göstercem![]()