Rıza Baba coşmuşAcun olmasa 10'u geçerdi Atala'yı çıkamrış bide
![]()
bence 3.sezonun 84-103 ölmüleri hariç hepsi güzelHepsini de izlerim 44'den sonrasını. Ama ilk 2 sezon ayrı güzel.![]()
Rıza babanın bitmeden önceki sözü neydi duyamadim. Şu hapishane kapısındaki.sözüyle gidilmeli
Benim en sevdigim bolum 41. Bolumbence 3.sezonun 84-103 ölmüleri hariç hepsi güzelayrıca showdan 40.bölüm sonu gitti 41.bölüm stardaydı ha senin öteki elem-kederin hürremin nikahından sonra 44 ten sonrası diyorsan orası ayrı
![]()
atalaya rağmen acun bu kadar artık22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 9.58
2) KANALD: 8.27
3) SMNYL TV: 3.91
4) ATV: 3.36
5) SHOW: 2.85
Panpa youtubede var 64 e kadar bolumlerYazın ben de tekrardan başlıyacam. ShowTV.com'a yüklemişler, logolu logolu izlerim yeniden müthiş.![]()
Pardon panpa..atalaya rağmen acun bu kadar artık![]()
tüh sana .ss neyse eskiden 14-15 leri görürdü şimdi şefkat tepe bitmiş as bitmiş 11.5Pardon panpa..Şimdi yeni Anlığı paylaştım, yanlış kopyalama oldu..
![]()
şuanda şu saatte Sihirli annem olsaydıatalaya rağmen acun bu kadar artık![]()
ATV ( 2'sı Reklam ) hariç kanallar Reklamlı zaten..tüh sana .ss neyse eskiden 14-15 leri görürdü şimdi şefkat tepe bitmiş as bitmiş 11.5![]()
40 mı?bence 3.sezonun 84-103 ölmüleri hariç hepsi güzelayrıca showdan 40.bölüm sonu gitti 41.bölüm stardaydı ha senin öteki elem-kederin hürremin nikahından sonra 44 ten sonrası diyorsan orası ayrı
![]()
oh olsun sana ve 1 verip 3 almaya çalışan kurnaz şovaATV ( 2'sı Reklam ) hariç kanallar Reklamlı zaten..
40 mı?Neyse artık kalanı Revan gibi kartondan logo yapar monitörün kenarına koyarım.
![]()
habalahubalahup yapsaydışuanda şu saatte Sihirli annem olsaydı