İşte Kanal D'nin gözünü para hırsı bürümüş max 45 dk gidiyi reklamsız.sanabilriler kvp de şt de gündeme gönderme yapıyor bir fark yok aralarında))
rıza baba 90 dk reklamsız en kötü 10 alır totalde![]()
İşte Kanal D'nin gözünü para hırsı bürümüş max 45 dk gidiyi reklamsız.sanabilriler kvp de şt de gündeme gönderme yapıyor bir fark yok aralarında))
rıza baba 90 dk reklamsız en kötü 10 alır totalde![]()
ikisi de siyasi amaçla gönderme yapıyor,o sayede yayınd akalıyor ben fark göremiyorumkesin öyledirmantığa bak
![]()
bence tam tersi sürekli reklamsız gitse millet reklam saatini öğrenir o 15 dakikada diziden kaçar reklamı da izlenmezİşte Kanal D'nin gözünü para hırsı bürümüş max 45 dk gidiyi reklamsız.İnsan taktik yapar arada.
![]()
Coşsa ne olur alıcağı 4 civarı bişey![]()
O 90 dakikada kapacağını kapar ama.bence tam tersi sürekli reklamsız gitse millet reklam saatini öğrenir o 15 dakikada diziden kaçar reklamı da izlenmez![]()
şefkat tepenin anlattığı bişey yok aksiyonu güzel sadece senaryo derinliği 0ikisi de siyasi amaçla gönderme yapıyor,o sayede yayınd akalıyor ben fark göremiyorum
ölçüm sitesine baktım şefkat tepeye tıkaldım şefkat tepe sayfasının açılması en fazla 2 saniye 142 yeni tweet geldi![]()
fark-ı dürüstlükO 90 dakikada kapacağını kapar ama.Bari 60 dakikaya çıksınlar. 15 dk geç reklama girmek ne kaybettirir ki kanala?
7 mi 😱 Ne yaptın çokab grubunda 7 bekliyorum![]()
Girsin artık bir zahmet rıza baba coşsunŞt diğer anlık girer mi reklama acaba?)))
Yst sıkıcı ama Survivor ve O Ses iyidir.Acun cook sıkıci cekilmez valla
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Survivoru 4 gozle bekliyoruzzYst sıkıcı ama Survivor ve O Ses iyidir.![]()
Sukur 😱Şefkat tepe reklam 22.45