Adamın varlığı reyting. Diğer fragman onun üzerine olsun bölüm coşar.Cevher çıktı gine dağıtıyo ortalığı ama az gözüküyo biraz ön plana çıksın o zaman gör sen birini daha indirdi yazarken
Adamın varlığı reyting. Diğer fragman onun üzerine olsun bölüm coşar.Cevher çıktı gine dağıtıyo ortalığı ama az gözüküyo biraz ön plana çıksın o zaman gör sen birini daha indirdi yazarken
Ayne şuanda Suriye sınırında orda bişeyler yapıyo geri dönsün ekibe sarsın o zaman gör senAdamın varlığı reyting. Diğer fragman onun üzerine olsun bölüm coşar.
Feto yaptiriyodurşefkat tepe twitterın anasını ağlatıyor resmenyalnız etiket o kadar saçma ki şefkat tepe susturulamazmış lan izlemesek bi halt sanacaz
Allah aşkına ne anlatıyosunuz da susturacaklar sizi
keyifle maçtan döndüm dedim bi göz atim etiketi gördüm bıraktım hemen görende sanacak bunlar derin mevzular anlatıyor Allah ım ya![]()
Ne bekliyodunvışşhhh birkaç ay önce şefkat tepe çöyle kaliteli böyle süper diyenler şimdi diziye sırt dönmüş 😱
Arka sokaklar tns de yüksek çıkıyor hatırlatırım 😎AS cosuyor ama ST ye yetisemiyii
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben hep yazdım dizinin senaryosunun çok saçmaladığını ama güzel dizi olduğunu hala da izliyorum evde de şefkat tepe izleniyor bankovışşhhh birkaç ay önce şefkat tepe çöyle kaliteli böyle süper diyenler şimdi diziye sırt dönmüş 😱
As de Şt gibi 90 dk reklamsız gitse aynı oranları alırlar bence.AS cosuyor ama ST ye yetisemiyii
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanabilriler kvp de şt de gündeme gönderme yapıyor bir fark yok aralarındaben hep yazdım dizinin senaryosunun çok saçmaladığını ama güzel dizi olduğunu hala da izliyorum evde de şefkat tepe izleniyor banko
ama yaptıkları bi hatayla gündeme gelince kendilerini bi halt sanmalarına kızıyorum ne anlatıyorsunuz siz söyleyin bilelim kendilerini kurtlar vadisi falan sanıyorlar heralde![]()
rıza baba 90 dk reklamsız en kötü 10 alır totaldeAs de Şt gibi 90 dk reklamsız gitse aynı oranları alırlar bence.
Fatih Harbiye 1 saattir reklamsiz gidiyorAs de Şt gibi 90 dk reklamsız gitse aynı oranları alırlar bence.
kesin öyledirsanabilriler kvp de şt de gündeme gönderme yapıyor bir fark yok aralarında))
rıza baba 90 dk reklamsız en kötü 10 alır totalde![]()