Bu hafta da Cihangir ölüyor belli olmaz bakarsın yükselirO dizi düşecek![]()
YükselmezBu hafta da Cihangir ölüyor belli olmaz bakarsın yükselir
Hem düşse bile 1 reyting düşer ve 13 olur![]()
Bu hafta da Cihangir ölüyor belli olmaz bakarsın yükselir
Hem düşse bile 1 reyting düşer ve 13 olur![]()
konu dışına fışıklanmayınYükselmezbeddua ettik o kadar
![]()
Yükselmezbeddua ettik o kadar
![]()
maç varİnadına Yaşamakla ne alakası var? Dizi kötü olmayınca tutmadı işte çok normal.
Aynı hafta Küçük Ağa başlasaydı o da mı kaldırılacaktı yani?
Maç var mı Perşembe? Yine bölüm yetişmemiştir.
°°°mobil mesaj°°°
bak vadi her sezon banko 5-7 hafta kolaj verir bu maç olsa da olur olmasa da 11 senedir de olmuştur hee bunlar ne yapıyo bu araları maç zamanlarına denk getiriyorlar doğal olarakİnadına Yaşamakla ne alakası var? Dizi kötü olmayınca tutmadı işte çok normal.
Aynı hafta Küçük Ağa başlasaydı o da mı kaldırılacaktı yani?
Maç var mı Perşembe? Yine bölüm yetişmemiştir.
°°°mobil mesaj°°°
Şaka yaptım zaten. Gülücük işareti ondan.bak vadi her sezon banko 5-7 hafta kolaj verir bu maç olsa da olur olmasa da 11 senedir de olmuştur hee bunlar ne yapıyo bu araları maç zamanlarına denk getiriyorlar doğal olarak
Allah aşkına maç 7 reyting aldı bugün vadi 14 üstelik avrupa kupası maçı![]()
Osman sınava ait bölüm onlar panaya ait olan 55 97arası olan bölümlerzaten 8 nisan 2004teki çakırın öldüğü bölümü yayınlasalar şimdiki vadiyi geçer 16 reyting falan alır gerçekten
aga valla bu kanaldan bıktım usandım artık ya vadinin yayınıyla ilgili şeyleri bana versinler inan ki diziyi her hafta 16 reyting üstünde tutarımYeter artık Filistin kaçıncı kez yayınlanıyo başka bişey koyun![]()
Valla Vadi ve Karadayı olmazsa bende pek izlemiyecemde mecbur izliyoruz işte açıklamada baya uzun olmuş dolmuşsun baya sen 😱aga valla bu kanaldan bıktım usandım artık ya vadinin yayınıyla ilgili şeyleri bana versinler inan ki diziyi her hafta 16 reyting üstünde tutarım
samanyolu bile ne reklamlar yapıyor atv sıfır hamle yok akıl yok strateji yok
vadiye bu yıl bir bölüm bile 21.00-21.15 reklam sonra 22.45 e kadar bu taktiği yapmadı aralık ocak aylarında bunu yapsa 17 yi geçecektik
bak 14 alana kadar vadi bu yıl 11-12 lere takıldı bikaç hafta o zamanlar hiçbişey yapmadılar bu reklam taktiğini yapsalar etkili olurdu
onun dışında ara verilince ya kolaj veriliyo ya filistin lan başka bişey yok mu elinde pana filmde hiç insiyatif almıyor buna da sinir oluyorum parasına bakıyo adamlar kanal diziyi yayınlamasa ama panaya paralarını verse minim sesleri çıkmaz
tnt de iken hatırlıyormusun 143.bölüm polat vuruldu denize düştü o aralar fatmagülü geçmiştik 144-145-146 3-4 bölüm arka arkaya tnt gibi bi kanalda ve ne olduğu belli olmayan bi sistemde bile geçmiştik naptılar 3 bölüm sonra tnt de diziyi 2 saat içinde en az 7-8 kere böldü abartısız söylüyorum bunu. yemin ediyom adamlar reklamdan dönüp 7 dakka sonra tekrar reklama girmişlerdi ya düşün 7 dk da bir reklam nedir
ve böyle yaptılar düşürdüler vadiyi hee pananın umrumda mı değil inan ki ben reytingleri umursadıklarına pek inanmıyorum sadece anlaşma zamanları uğraşırlar paralarına bakarlar para tıkır tıkır geliyor mu geliyor o zaman ha 10 reyting almış ha 20 bizene derler
star tv döneminde dün reytinglere bakıyorum rastgele bi göz attım
vadi 17 reyting almış aşkı memnu 16 almış bundan sonra kurtlar vadisi tam 2 hafta yok ara vermiş sonra bi geliyor aşkı memnu 17 vadi 15 reyting
1 hafta sonra tekrar geçiyoruz 16 alıyoruz ertesi hafta tekrar yok
bak 5 haftanın 3 ü ara 2 si yeni bölüm biz star zamanında isyan ediyoduk artık 3 bölüm peşpeşe oynamıyordu yav ve biz bu şartlarda aşkı memnuyu farkla geçiyorduk ama bu aralar yüzünden son 3 ay geçildik. show tv de kriz döneminde vadi 3 ay oynamadı 3 ay sonra geldi yine aşkı memnuyu geçti 6 reyting farkla bak 3 ay ara 3 ay
işte pana filmin pek umrumda olmuyor nolsa biz paramızı alıyoruz gerisi kanalı bağlar diyorlar burda da aynı durum geçerli yav kardeşim bi düşün benim koskoca izleyici kitlem var ve her arada filistini veriyorum bu hafta ırakı versem süper olur falan
kanal 7 de bikaç kere gösterdiler niye atv de gösterilmiyo yayın hakları yok büyük ihtimal ee al o hakları her kimdeyse kanal 7 almış atv mi alamıyor
şunu da anlamıyorum bu dizi senin değil mi oana film senin bunun yayın hakları kime ait olabilir yav sen kendi filmi başkasına mı satıyorsun anlamıyorum ki vallah anlamıyorum
eski bölümleri hiç yayınlamıyolar nedeni hala devam etmesi olabilir mi bilmiyorum ama yazın deli yürek yayınlandı show tv de yav yeminle eski vadiyi koy rekor kırar
akşam istediğin saate koy herkes açar izler
şuan eski vadiyi 5 büyük kanaldan birinin p1 e ne koy direk bak reklam falan yapma direk pat diye koy eğer 5 reytingin altında alırsa bende hiçbir şey bilmiyorum
biraz reklamını yapsalar varya manyak reyting kırar
zamanında bu tekrarlar 15 i buluyordu düşün tekrarlar üstelik eski vadi 2005 aralıkta bitmişti hemen ertesi ay 2006 ocak sonu yanılmıyorsam tekrarları verilmeye başlandı.
yani işin özü pana film biraz insiyatif alıp şu perşembe ırak filmini falan koysa ne süper olur yav demi![]()
😱 tövbe bismillah beyazsoyla destereyi geçtin 😱aga valla bu kanaldan bıktım usandım artık ya vadinin yayınıyla ilgili şeyleri bana versinler inan ki diziyi her hafta 16 reyting üstünde tutarım
samanyolu bile ne reklamlar yapıyor atv sıfır hamle yok akıl yok strateji yok
vadiye bu yıl bir bölüm bile 21.00-21.15 reklam sonra 22.45 e kadar bu taktiği yapmadı aralık ocak aylarında bunu yapsa 17 yi geçecektik
bak 14 alana kadar vadi bu yıl 11-12 lere takıldı bikaç hafta o zamanlar hiçbişey yapmadılar bu reklam taktiğini yapsalar etkili olurdu
onun dışında ara verilince ya kolaj veriliyo ya filistin lan başka bişey yok mu elinde pana filmde hiç insiyatif almıyor buna da sinir oluyorum parasına bakıyo adamlar kanal diziyi yayınlamasa ama panaya paralarını verse minim sesleri çıkmaz
tnt de iken hatırlıyormusun 143.bölüm polat vuruldu denize düştü o aralar fatmagülü geçmiştik 144-145-146 3-4 bölüm arka arkaya tnt gibi bi kanalda ve ne olduğu belli olmayan bi sistemde bile geçmiştik naptılar 3 bölüm sonra tnt de diziyi 2 saat içinde en az 7-8 kere böldü abartısız söylüyorum bunu. yemin ediyom adamlar reklamdan dönüp 7 dakka sonra tekrar reklama girmişlerdi ya düşün 7 dk da bir reklam nedir
ve böyle yaptılar düşürdüler vadiyi hee pananın umrumda mı değil inan ki ben reytingleri umursadıklarına pek inanmıyorum sadece anlaşma zamanları uğraşırlar paralarına bakarlar para tıkır tıkır geliyor mu geliyor o zaman ha 10 reyting almış ha 20 bizene derler
star tv döneminde dün reytinglere bakıyorum rastgele bi göz attım
vadi 17 reyting almış aşkı memnu 16 almış bundan sonra kurtlar vadisi tam 2 hafta yok ara vermiş sonra bi geliyor aşkı memnu 17 vadi 15 reyting
1 hafta sonra tekrar geçiyoruz 16 alıyoruz ertesi hafta tekrar yok
bak 5 haftanın 3 ü ara 2 si yeni bölüm biz star zamanında isyan ediyoduk artık 3 bölüm peşpeşe oynamıyordu yav ve biz bu şartlarda aşkı memnuyu farkla geçiyorduk ama bu aralar yüzünden son 3 ay geçildik. show tv de kriz döneminde vadi 3 ay oynamadı 3 ay sonra geldi yine aşkı memnuyu geçti 6 reyting farkla bak 3 ay ara 3 ay
işte pana filmin pek umrumda olmuyor nolsa biz paramızı alıyoruz gerisi kanalı bağlar diyorlar burda da aynı durum geçerli yav kardeşim bi düşün benim koskoca izleyici kitlem var ve her arada filistini veriyorum bu hafta ırakı versem süper olur falan
kanal 7 de bikaç kere gösterdiler niye atv de gösterilmiyo yayın hakları yok büyük ihtimal ee al o hakları her kimdeyse kanal 7 almış atv mi alamıyor
şunu da anlamıyorum bu dizi senin değil mi oana film senin bunun yayın hakları kime ait olabilir yav sen kendi filmi başkasına mı satıyorsun anlamıyorum ki vallah anlamıyorum
eski bölümleri hiç yayınlamıyolar nedeni hala devam etmesi olabilir mi bilmiyorum ama yazın deli yürek yayınlandı show tv de yav yeminle eski vadiyi koy rekor kırar
akşam istediğin saate koy herkes açar izler
şuan eski vadiyi 5 büyük kanaldan birinin p1 e ne koy direk bak reklam falan yapma direk pat diye koy eğer 5 reytingin altında alırsa bende hiçbir şey bilmiyorum
biraz reklamını yapsalar varya manyak reyting kırar
zamanında bu tekrarlar 15 i buluyordu düşün tekrarlar üstelik eski vadi 2005 aralıkta bitmişti hemen ertesi ay 2006 ocak sonu yanılmıyorsam tekrarları verilmeye başlandı.
yani işin özü pana film biraz insiyatif alıp şu perşembe ırak filmini falan koysa ne süper olur yav demi![]()
Şopar nerlerdesin😱 tövbe bismillah beyazsoyla destereyi geçtin 😱
evet aga sinirlendim biraz daha yazacak çok şey var da kısa kesim dedimValla Vadi ve Karadayı olmazsa bende pek izlemiyecemde mecbur izliyoruz işte açıklamada baya uzun olmuş dolmuşsun baya sen 😱
dikkat et oralar karanlık ve pusludurpusuya yattım bekliyim![]()