O ben yokken Yalan Dünyaya saldırmış full.Bence @EveN bugün denizden uzak dur yoksa nasibini alıp, köşeme oturursun benim gibi![]()
Karşısında hiçbir yapımın olmaması, ekranda tek başına at koşturması işte boşluk.Boşluk derken![]()
00.45.20:45'te başlayıp 00:30'da bitiyor. Yaklaşık 4 saat sürüyor Karagül.![]()
Utanmasalar Deniz Yıldızı'nı iptal edip 5-6 saat Karagül yayınlayacaklar.00.45.
°°°mobil mesaj°°°
Neyse ya aynı şeyleri söyleyip duruyorsun her hafta aynı bahane20:45'te başlayıp 00:30'da bitiyor. Yaklaşık 4 saat sürüyor Karagül.![]()
Öyle biri olsam bu Kaan'ı yerin dibine sorardıminceliğin için teşekkürler,takılıyorum deniz ne kırılması.![]()
Bir dizi hele de rakip dizi 4 saat sürerse tabii ki dilime düşer.Neyse ya aynı şeyleri söyleyip duruyorsun her hafta aynı bahane![]()
Özeti de mi sayıyorsunBir dizi hele de rakip dizi 4 saat sürerse tabii ki dilime düşer.![]()
Çoğu dizi özetle birlikte 3 hadi bilemedin 3 buçuk saat sürüyor. Karagül ise 4 saat.Özeti de mi sayıyorsun![]()
Çoğu dizi özetle birlikte 3 hadi bilemedin 3 buçuk saat sürüyor. Karagül ise 4 saat.![]()
Diğer diziler için de geçerli aynı durum taktiğe göre değişir.Reklamları da sayıyor musun o 00:30'da bittiği zamanların hemen hepsi reklam oluyor.