Üstü de kalsın diyerek üstelik.Ben bunun cevabını @yakup09 arkadaşıma vermiştim![]()
Sorarım sana Karagül'den başka kaç dizi 21:45'te başlıyor?Niye aklına giriyorsun? Belki gece gece tezek koklamak istemiyor?
°°°mobil mesaj°°°
Farkı foxSorarım sana Karagül'den başka kaç dizi tüm 21:45'te başlıyor?![]()
Şimdi ne yazdığımı araştırıyordurÜstü de kalsın diyerek üstelik.günün giderini bana patlattı.
![]()
22.00'de başlayan var da o bile 00.00 gibi bitiyor en fazla.Sorarım sana Karagül'den başka kaç dizi tüm 21:45'te başlıyor?![]()
Bence @EveN bugün denizden uzak dur yoksa nasibini alıp, köşeme oturursun benim gibiŞimdi ne yazdığımı araştırıyordur![]()
20:45'de özet başlıyor. 21:30'da reklam giriyor ve 21:45'de yeni bölümSorarım sana Karagül'den başka kaç dizi tüm 21:45'te başlıyor?![]()
Ayıp ettin ben kibirli değilim ya böyle insanın ağzının payını verip de o kişiyi susturacak biri değilim. Kırdıysam kusura bakmaBence @EveN bugün denizden uzak dur yoksa nasibini alıp, köşeme oturursun benim gibi![]()
20:45'te başlayıp 00:30'da bitiyor. Yaklaşık 4 saat sürüyor Karagül.20:45'de özet başlıyor. 21:30'da reklam giriyor ve 21:45'de yeni bölüm![]()
inceliğin için teşekkürler,takılıyorum deniz ne kırılması.Ayıp ettin ben kibirli değilim ya böyle insanın ağzının payını verip de o kişiyi susturacak biri değilim. Kırdıysam kusura bakma![]()