20 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

beni affet prime time dışı gülüm onun aldığı reyting primetime ın dolu ya da boş olmasını belirlemiyor :F
Allah aşkına ya yok böyle duruma göre konuşan bi üye :D salı günü beni affet ab grubunda 1.olunca neler diyodu biri o mesajları koysun da işine nasıl gelirse öyle konuştuğunu görelim

bu arada vadiyi kıskanmanıza gerek yok boş gün lafıan anca gülerler
perşembe günü en çok tv izlenen ve Türkiye nin en fazla izlenen dizisinin olduğu gün kaç tane yapım 5 reytingi geçiyor hey yavrum hey :D

Allah aşkına ya yok böyle duruma göre konuşan bi üye :D salı günü beni affet ab grubunda 1.olunca neler diyodu biri o mesajları koysun da işine nasıl gelirse öyle konuştuğunu görelim

bu arada vadiyi kıskanmanıza gerek yok boş gün lafıan anca gülerler
perşembe günü en çok tv izlenen ve Türkiye nin en fazla izlenen dizisinin olduğu gün kaç tane yapım 5 reytingi geçiyor hey yavrum hey :D
Çarşamba gününün boş olduğunu anlamak istemiyorlar aga :)

Star'ım benim yine çok iyi gitmiş. :Z

Kardeş Payına düşmüş diyorsunda ve daha da düşer diyorsun...
1.Erken başladı...
2.KVP karşısında yayınlandı.Zaten 1 saat sürüyor ve full KVP ile karşılaştı 1 anlık bile boşluktan yararlanmadı.Arkadaşım Hoşgeldin ise 1 saat boşlukta yayınlandı...
Kardeş Payı haftaya yine 22.45 te yayınlanır sa 30 dk sı KVP ile karşılaşacak diğer anlıklarda boş...Yani artabilir...
Bir de ab de vadi ile karşılaşmasına rağmen +7 almış ve intikam final olmasına rağmen Arkadaşım hoşgeldin bundan yararlanamamış hatta 9.5 den 7 ye düşmüş:bağır:

Bu aldığı oranlarla geçen senenin ne alakası var geçen sene geçmişte kaldı...
Sbt de 13 ü zor görüyor sen 17 diyorsun KVP bu sezon 17 aldımı hiç 16 aldımı?hayır 15 aldımı belki bir kere:D
Tns KVP gibi Muhteşem Yüzyılı da şişirse muhteşem yüzyıl bu hafta totalde 16 alırdı:D
Neyse zaten herkes biliyor sbt de 13 ü göremeyen ama şişirme ile tns de 14 alan kvp yu
Birde şu var maç ile dün 2 anlık karşılaştı ve 10 u bile göremedi...Sonra ne hikmetse 21.30 da reklama girdi..Ben biliyorum ki kvp her zaman 21.45 te reklama giriyor 1 anlık daha etkilenmemek için hemen reklama girdi...KVP rakipsiz diyorsunuz ama maç 2 anlık ta da 10 u geçmesini engellemiş vadinin..

Saatlerine bir daha bak, ah ve kp aynanda başlamış. Sadece ah daha geç bitmiş, ki geç bitmek yarar değil tam tersine zarar getirir. Çünkü belli bi saatten sonra izleyici diziden kopar ve ortalamayı düşürür bu kopma. :) ve ah'nin öncesinde intikam final vardı diyosun ama kp'nin arkasında ise intikamdan yüksek maç vardı. :)

Kardeş Payı Ah'yi düşürmüş yine millet stres yapmış sataşmalar başlamış. :F

bu arada bazı arkadaşlar eksiden arkadaşlar bırakın şu reklam tartışmasını her kanal 1 saatte 15 dakika verir nerde verirse versin ne tartışıyosun derken şimdi ya çok berbat reklam düzeni,2-3dk. daha bekleyemedi olmuş :D
bunu vadi için söylüyosan bizim derdimiz anlığı tam görmek 3-4 dakka reklamlı olunca kaç reyting aldığını anlayamıyoruz senin şu her mesajı ve konuyu çarpıtmana irrite oluyorum arkadaş

Asil bos gun Persembe Carsambaya bos diyolar bir de :F

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
perşembe günü 5 reyting alan ilk 5 e giremiyor çarşamba günü beni affet 2.oluyordu neden bahsediyon sen ya uçtunuz iyice hayal dünyasına daldınız :kiki:

perşembe günü 5 reyting alan ilk 5 e giremiyor çarşamba günü beni affet 2.oluyordu neden bahsediyon sen ya uçtunuz iyice hayal dünyasına daldınız :kiki:
Bunlar vadinin haftalikda o coook guvendigi total grubunda 2. Olmasindan degil mii ?? :D

Bunlar vadinin haftalikda o coook guvendigi total grubunda 2. Olmasindan degil mii ?? :D

geçen senede 34 haftanın 33 ünde ezip geçmiştik şimdi de 1 kez geçildik naza boncuğudur bunlar baksana 1 kere geçtiler diye millet nasıl kendinden geçmiş hayal dünyasına dalmış :kiki:
fazla coşmayın diğer bölüm zaten fark yiyecek diğer diziler :F
Türkiye'de en fazla tv izlenen dizi Perşembe günü işte biz buna Kurtlar Vadisi farkı diyoruz 😎

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil