Kurtlar Vadisi Pusu 216.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bölümle ilgili önemli ayrıntı; Bu sezon ilk defa tapınakçılar hiç gösterilmedi kane-üstad falan :D bekledim ama olmadı kane i severim :D

Ya Erhan ne bilir? Ne zaman bir zeka ürünü bir plan çıkarmış. Arada bir lafa karışıp Polat'a fikir verir. Sadece fikir. Gerisini yapabilecek bir karakter değil. Bunu Hüsnü de yapıyor. Planı kurabilecek bir karakter değil. Liderlik özelliği yok. Sesi racon kesecek kadar karizmatik değil. Tipi ağır abi olmak için hiç ama hiç uygun değil. Erhan'a en çok yakışan sağ kol olmak olur. Ekibin neşesi olmaktır. Vurulduğunda da güldürebilen bir Erhan bence daha iyidir.

w/ Tapatalk
işte bu bahsettiğin erhan polatın ekibinde olur pusatın değil
erhan iyi bir hamle adamıdır bunu unutma eski vadiyi hatırlarsan kızları kullanarak çok operasyon yapmıştır
nişancılığı çok iyidir kv ırakta kafadan indirirdi :D
onun dışında eski vadinin en komik karakteridir tartışmam bunu
zaten ben ağır abi falan demedim ama erhan yol yordam bilir raconun ne demek olduğunu çok iyi bilir
abdülheyle girdiği sağ kol sol kol polemikleri her izlediğimde güldüğüm olaydır hastasıyım :D

Marjinal faydanın ne olduğunu bilir misin kardeşim suyu ilk içtiğinde aldığın hazla ikinci bardakta aldığın haz aynı mıdır değildir Buda böyle birşey zaten ilk 97 bölüm efsanenin efsanesi onu ayrı bir tarafa koymak lazım siyaset hiç yok sadece mafya o zamanlar Türkiye'de Susurluk davası vardı Türkiye'de devlet görevlilerin mafya ile ilişkileri ayyuka çıktığı zamanlardı ve bunlar bize hergün haber kanallarında inceden inceye işleniyordu ve tam bu zamanda vadi ortaya çıktı meydanda o kadar çok işlenecek konu vardı ki vadi bu yaraya tam merhem oldu
Dediğin etki çok doğru tabii. O zamanlarda bu yaşımda olmayı o kadar çok isterdimki.. Her şeyi zamanında farkında olarak izlemek daha da teşvik eder insanı izlemek için. Şimdi izlediğimde önce Susurluk'u araştırıp izliyorum. Ne kadar etkili olabilir ki?

Eskinin o biraz kasvetli, heyecanlı havasını alsalar reytingler ne de güzel artar halbuki. Polat varmış, yokmuş hissetmeyeceğimiz bir bölüm düşünsene abi... :(

w/ Tapatalk

işte bu bahsettiğin erhan polatın ekibinde olur pusatın değil
erhan iyi bir hamle adamıdır bunu unutma eski vadiyi hatırlarsan kızları kullanarak çok operasyon yapmıştır
nişancılığı çok iyidir kv ırakta kafadan indirirdi :D
onun dışında eski vadinin en komik karakteridir tartışmam bunu
zaten ben ağır abi falan demedim ama erhan yol yordam bilir raconun ne demek olduğunu çok iyi bilir
abdülheyle girdiği sağ kol sol kol polemikleri her izlediğimde güldüğüm olaydır hastasıyım :D
Erhan racon bilir, kesemez. :D Planı kuramaz, ama her halükarda uygular. :D O yüzden ona lider olmak yakışmaz. :D

w/ Tapatalk

Erhan racon bilir, kesemez. :D Planı kuramaz, ama her halükarda uygular. :D O yüzden ona lider olmak yakışmaz. :D

w/ Tapatalk
yav aga benim erhan liderdir dediğim mesaj nerde :D benim demek istediğim erhan polatın ekibinde olur başka asla olmaz hele dünkü çocuk pusatın altında asla çalışamaz
bence pusatın ekibi çok zayıf bektaş zülfikar ağanın yanına gidiyo zaten
bi tek şurup ihsan iyi imdat harbi olmuyo ya vadiye göre değil

Bu arada, Necati Şaşmaz rolünü yaşıyo resmen ya. O sondaki yürüyüşteki o yüzüdeki mutluluk süper tek kelimeyle. Hiç eğitim almamış, ama on numara :)

Bu arada, Necati Şaşmaz rolünü yaşıyo resmen ya. O sondaki yürüyüşteki o yüzüdeki mutluluk süper tek kelimeyle. Hiç eğitim almamış, ama on numara :)
aynen artık oynuyor falan demeyelim adam bildiğim yaşıyor acı çekmesi falan herşeyi süper ağlaması gülmesi herşeyi o kadar içten ki

yav aga benim erhan liderdir dediğim mesaj nerde :D benim demek istediğim erhan polatın ekibinde olur başka asla olmaz hele dünkü çocuk pusatın altında asla çalışamaz
bence pusatın ekibi çok zayıf bektaş zülfikar ağanın yanına gidiyo zaten
bi tek şurup ihsan iyi imdat harbi olmuyo ya vadiye göre değil
Pusat dünkü çocuk ama koskoca Çakır var ardında. :D

Erhan önplana çıkmalı dedin, bence de çıkmalı. Ama nasıl olabilir? İnsanın aklına direk Pusat geliyor. Bşaka gelmiyor Kara'yla olunca önplanda olmaz, zaten bir ton adamla çalışıyor o. Akif zaten olmaz. Erhan'ın şu anda önplana çıkmak için başka bir şansı yok dimi? O zaman yine pasif kalmaya devam etsin. Pasif Erhan'ı, Pusat'ın yanındaki Erhan'a tercih etmem ben.

Pusat dünkü çocuk ama koskoca Çakır var ardında. :D

Erhan önplana çıkmalı dedin, bence de çıkmalı. Ama nasıl olabilir? İnsanın aklına direk Pusat geliyor. Bşaka gelmiyor Kara'yla olunca önplanda olmaz, zaten bir ton adamla çalışıyor o. Akif zaten olmaz. Erhan'ın şu anda önplana çıkmak için başka bir şansı yok dimi? O zaman yine pasif kalmaya devam etsin. Pasif Erhan'ı, Pusat'ın yanındaki Erhan'a tercih etmem ben.
erhan gerekirse ölsün ama pusatın altında çalışmasın :D
aga çok basit polatın yanına gelecek erhan hepsi bu :D öyle olursa zaten ön planda olmuş olacak

erhan gerekirse ölsün ama pusatın altında çalışmasın :D
aga çok basit polatın yanına gelecek erhan hepsi bu :D öyle olursa zaten ön planda olmuş olacak
Olmaz hacı. Erhan Polat'ın yanında ne olacak mesela? Naip desen yakışmaz bence. Tim'in başına koysan, Timur'un yerine, ne kadar yakışabilir ki? :D

Koskoca Aksaçlı yaında onu güldürecek birini mi götürecek toplantıya? :D

Öyle bi karakter yapmışlar ki, hiç bir şey gitmiyor adama ya :D

Vadi forumundakiler bölümün gazıyla Pusu konseptinin en iyi bölümüydü diyorlar :A
Akif geri plana düştü düşeli onlar pek bi mutlu :F

Dediğin etki çok doğru tabii. O zamanlarda bu yaşımda olmayı o kadar çok isterdimki.. Her şeyi zamanında farkında olarak izlemek daha da teşvik eder insanı izlemek için. Şimdi izlediğimde önce Susurluk'u araştırıp izliyorum. Ne kadar etkili olabilir ki?

Eskinin o biraz kasvetli, heyecanlı havasını alsalar reytingler ne de güzel artar halbuki. Polat varmış, yokmuş hissetmeyeceğimiz bir bölüm düşünsene abi... :(

w/ Tapatalk
Mesela murolu İskolu bölümler niye efsanesi biliyor musun tam Ergenekon sürecine denk geldiği içindir o kadar iyi işlediler ki o konuları birebir mesela Muzaffer Tekin palaska zafer ile Veli küçük İsko ile Danıştay saldırısını yapan avukat Cem ile rahip Santora cinayeti ile tam gaz gittiler ve İnan hani Ergenekon sürecinde yer altından çıkan cephanelikler var ya vadide 1ay evvel ortaya çıkmıştı ve bütün haber kanallarında vadi yine bildi diye haber olmuşlardı hem gündemi birebir ve bazen önden takip ederek hem de bulut gibi muro çeto ve Yıldırım arkadaş gibi muhteşem karakterlerı de aralara serpiştirerek muazzam bir ilgi gördü bak o zaman ki reytinglere 17 18 hatta 19 lara bile çıktığı olmuştu hemde ab grubuyla ile total arasında bu zaman ki reytinglerde olduğu gibi aralarında uçurumlar yoktu total 17 ise ab de15 idi tabi memati bulut atışmalarında unutmamak lazım o dönemin efsanesiydi

Olmaz hacı. Erhan Polat'ın yanında ne olacak mesela? Naip desen yakışmaz bence. Tim'in başına koysan, Timur'un yerine, ne kadar yakışabilir ki? :D

Koskoca Aksaçlı yaında onu güldürecek birini mi götürecek toplantıya? :D

Öyle bi karakter yapmışlar ki, hiç bir şey gitmiyor adama ya :D

Akif geri plana düştü düşeli onlar pek bi mutlu :F
aga erhanı gömdün resmen sana ne diyim şimdi lan timur kim erhandan bahsediyoruz yemişim timurunu :D
erhan her role gider adamım benim :D

Mesela murolu İskolu bölümler niye efsanesi biliyor musun tam Ergenekon sürecine denk geldiği içindir o kadar iyi işlediler ki o konuları birebir mesela Muzaffer Tekin palaska zafer ile Veli küçük İsko ile Danıştay saldırısını yapan avukat Cem ile rahip Santora cinayeti ile tam gaz gittiler ve İnan hani Ergenekon sürecinde yer altından çıkan cephanelikler var ya vadide 1ay evvel ortaya çıkmıştı ve bütün haber kanallarında vadi yine bildi diye haber olmuşlardı hem gündemi birebir ve bazen önden takip ederek hem de bulut gibi muro çeto ve Yıldırım arkadaş gibi muhteşem karakterlerı de aralara serpiştirerek muazzam bir ilgi gördü bak o zaman ki reytinglere 17 18 hatta 19 lara bile çıktığı olmuştu hemde ab grubuyla ile total arasında bu zaman ki reytinglerde olduğu gibi aralarında uçurumlar yoktu total 17 ise ab de15 idi tabi memati bulut atışmalarında unutmamak lazım o dönemin efsanesiydi
O zamanki gündem şimndi yok tabii. O zamanki çok ilgi çekici, meraklandırıcıy-dı şimdiye oranla. Az-buz hatırlıyorum o dönemki atmosferi.

İşte şimdi o gibi gündemin olamıyışı bir eksi bizim için. Ama o zaman o gündemi,dediğin gibi süper karakterlerle, sempatik olaylarla çok güzle birleştirip iyice uçtular. Şimdi öyle karakterler yok, farklı, eşsiz hikayeler yok. Yani kısacası, diziyi uçurma amacı yok. Bence en iyi tanım bu.

aga erhanı gömdün resmen sana ne diyim şimdi lan timur kim erhandan bahsediyoruz yemişim timurunu :D
erhan her role gider adamım benim :D
Sen niye her şeyi gömmek olark anlıyosun? Erhan oraya yakışmaz diyorum. Sırf eski diye, daha büyük diye en yükse rütbeye mi koymak lazım yakışmasa bile? :D

Karı bile oldu diyosun :F

harbi muro-çeto-yıldırım üçlüsü neydi ya cidden o dönem dehşetti anlatılmaz yaşanır cinsinden müthiş

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato