Düşük gidiyo tutmadı geçen hafya iyi almıştı bu hafta kötüben bilmem reyting bilir
zeytinlik tuttu mu
iki yüksek yapımla gün dolmuyor panpa
Düşük gidiyo tutmadı geçen hafya iyi almıştı bu hafta kötüben bilmem reyting bilir
zeytinlik tuttu mu
iki yüksek yapımla gün dolmuyor panpa
sen geldin panpa ben gel demedimGit başımdan.
ab de 6 aldı totalde 4 mü neDüşük gidiyo tutmadı geçen hafya iyi almıştı bu hafta kötü
vahvahSevdaluk tutmadı diyen arkadaşa sesleniyorum tuttu daha ne kadar tutsun
3 reyting alamayan diziler varsen geldin panpa ben gel demedim
ab de 6 aldı totalde 4 mü ne
vahvah
de get
panpa 2 yapımla koskoca prime time dolmuyor
İyi işte Kpa aşk gelsin ortalığın tozunu arttırsınsen geldin panpa ben gel demedim
ab de 6 aldı totalde 4 mü ne
vahvah
fanlar her türlü doldurur ama işte reyting öyle demezyapımın baskülü büyükse dolar
my de cihangir kpa nın geldiği hafta ölürse kpa sezonun en kötü açılışını yapan dizilerden biri olurİyi işte Kpa aşk gelsin ortalığın tozunu arttırsın
fışşhh3 reyting alamayan diziler var
Cihangir haftaya ölmezmifanlar her türlü doldurur ama işte reyting öyle demez
my de cihangir kpa nın geldiği hafta ölürse kpa sezonun en kötü açılışını yapan dizilerden biri olur
fışşhh
bilmem ki star bu reyting kurnazlığına girişip sonraki haftaya bıraktırabilir hele mustinin oğlu öldürtülürse halk galeyana gelri star tv binasını falan taş,yumurta,Allah ne verdiyse saldırırlarCihangir haftaya ölmezmi
Bakalım ne olcakbilmem ki star bu reyting kurnazlığına girişip sonraki haftaya bıraktırabilir hele mustinin oğlu öldürtülürse halk galeyana gelri star tv binasını falan taş,yumurta,Allah ne verdiyse saldırırlar
Emeğime sağlık emre, güzel bi yazı olmuş.
Kanal d sürekli yeni dizi koyup o dizilere de 1-2 blok reklam koyduğu için stardan geride.
kalite olarak my den iyi olamayacağı kesin ab de deşu an şansı yokBakalım ne olcak
En kötü 2'inci olur sorun olmaz durağan bölümlerdede zorlar M.ykalite olarak my den iyi olamayacağı kesin ab de deşu an şansı yok
zeytinliği geçer mi bilemiyorum şu an fragmanlarda bişi görmedik bir enginle tubaEn kötü 2'inci olur sorun olmaz durağan bölümlerdede zorlar M.y
Çok bencilim dest, herşey benim sayemde oluşuyor sanıyorum.
Zeytinlği geçermi 😱 denizde sevdaluğu geçemez diyozeytinliği geçer mi bilemiyorum şu an fragmanlarda bişi görmedik bir enginle tuba
belli olmaz bu işlerZeytinlği geçermi 😱 denizde sevdaluğu geçemez diyo
Çok bencilim dest, herşey benim sayemde oluşuyor sanıyorum.
anlamadım gül ağa olaraktan sne neyini anlamadın?boş ver
zaten gül ağa anlamamış ne yazdığını otomatiğe ttakıp beğenmiş mesajı
anlamadım gül ağa olaraktan sne neyini anlamadın?