Düşük gidiyo tutmadı geçen hafya iyi almıştı bu hafta kötüben bilmem reyting bilir
zeytinlik tuttu mu
iki yüksek yapımla gün dolmuyor panpa![]()
Düşük gidiyo tutmadı geçen hafya iyi almıştı bu hafta kötüben bilmem reyting bilir
zeytinlik tuttu mu
iki yüksek yapımla gün dolmuyor panpa![]()
sen geldin panpa ben gel demedimGit başımdan.![]()
ab de 6 aldı totalde 4 mü neDüşük gidiyo tutmadı geçen hafya iyi almıştı bu hafta kötü![]()
vahvahSevdaluk tutmadı diyen arkadaşa sesleniyorumtuttu daha ne kadar tutsun
![]()
3 reyting alamayan diziler varsen geldin panpa ben gel demedim
ab de 6 aldı totalde 4 mü ne
vahvah![]()
de get
panpa 2 yapımla koskoca prime time dolmuyor![]()
İyi işte Kpa aşk gelsin ortalığın tozunu arttırsınsen geldin panpa ben gel demedim
ab de 6 aldı totalde 4 mü ne
vahvah![]()
fanlar her türlü doldurur ama işte reyting öyle demezyapımın baskülü büyükse dolar![]()
my de cihangir kpa nın geldiği hafta ölürse kpa sezonun en kötü açılışını yapan dizilerden biri olurİyi işte Kpa aşk gelsin ortalığın tozunu arttırsın![]()
3 reyting alamayan diziler var![]()
Cihangir haftaya ölmezmifanlar her türlü doldurur ama işte reyting öyle demez
my de cihangir kpa nın geldiği hafta ölürse kpa sezonun en kötü açılışını yapan dizilerden biri olur
![]()
fışşhh
bilmem kiCihangir haftaya ölmezmi![]()
Bakalım ne olcakbilmem kistar bu reyting kurnazlığına girişip sonraki haftaya bıraktırabilir
hele mustinin oğlu öldürtülürse halk galeyana gelri star tv binasını falan taş,yumurta,Allah ne verdiyse saldırırlar
![]()
Emeğime sağlık emre, güzel bi yazı olmuş.
Kanal d sürekli yeni dizi koyup o dizilere de 1-2 blok reklam koyduğu için stardan geride.![]()
kalite olarak my den iyi olamayacağı kesinBakalım ne olcak![]()
En kötü 2'inci olur sorun olmaz durağan bölümlerdede zorlar M.ykalite olarak my den iyi olamayacağı kesinab de deşu an şansı yok
![]()
zeytinliği geçer mi bilemiyorum şu an fragmanlarda bişi görmedik bir enginle tubaEn kötü 2'inci olur sorun olmaz durağan bölümlerdede zorlar M.y![]()
Çok bencilim dest, herşey benim sayemde oluşuyor sanıyorum.
Zeytinlği geçermi 😱 denizde sevdaluğu geçemez diyozeytinliği geçer mi bilemiyorum şu an fragmanlarda bişi görmedik bir enginle tuba![]()
belli olmaz bu işlerZeytinlği geçermi 😱 denizde sevdaluğu geçemez diyo![]()
Çok bencilim dest, herşey benim sayemde oluşuyor sanıyorum.![]()
anlamadım gül ağa olaraktan sne neyini anlamadın?boş ver
zaten gül ağa anlamamış ne yazdığını otomatiğe ttakıp beğenmiş mesajı![]()
anlamadım gül ağa olaraktan sne neyini anlamadın?