@xemrexxx karadayım heryerde fırtınalar estiriyo görüldüğü gibi
Offf her saniyesi yangın yeri..Fragman dehşet olmuş bu bölüm rekor gelebilir
@xemre
Fena bir bölüm olacağa benziyor tempo hiç düşmeyecek rekor bekliyorumOfff her saniyesi yangın yeri..
fragmanı hazırlayanı tebrik ediyorum bu kadar anlaşılmaz hazırladığı içinFena bir bölüm olacağa benziyor tempo hiç düşmeyecek rekor bekliyorum![]()
afişle fırtına mı kopuyorFragman dehşet olmuş bu bölüm rekor gelebilir
@xemrexxx karadayım heryerde fırtınalar estiriyo görüldüğü gibi![]()
Kıskanma Karadayıyıafişle fırtına mı kopuyor![]()
ondan ondanNe kopu
Kıskanma Karadayıyı![]()
Pakistan'da yaşayan arkadaşa sordum bunu Karachi'de 18 minlyon kişi yaşıyormuş ve ençok Karadayı izleniyormuş.afişle fırtına mı kopuyor![]()
öyle bir şey varsa yakında reytinglerini görürüzPakistan'da yaşayan arkadaşa sordum bunu Karachi'de 18 minlyon kişi yaşıyormuş ve ençok Karadayı izleniyormuş.
uydurmuyorum ya gir bak Twitter'ımda konuşmamızı gör.öyle bir şey varsa yakında reytinglerini görürüz![]()
Paylaşamıyor okadar yüksek alıyorki @destereondan ondan nedense ferihanın,fatmagülün suçune nin reytinglerini sürekli paylaşan o pakistankanalı karadayının reytinglerini paylaşmıyor![]()
tamam panpa uyduruyon demedim zatenuydurmuyorum ya gir bak Twitter'ımda konuşmamızı gör.
bir afişe bile tahammülün yok biz Muhteşem Yüzyıl'ın başarısıyla gururlanıyoruz senin yaptığına bak.tamam panpa uyduruyon demedim zatenferiha ve fgsn nin reytingerini paylaşan kanal yüksek reyting alınca karadayı yı yayınlar diyorum sadece
![]()