Adam diyor ki sen kandırıyorsun diyor.daha önce yorum konusu açmadım buraya kaçta açıldığını bile bilmiyorum onuda açamamışım zaten.boşverrr takılma sen olmazsan bu konu ilerlemez
Adam diyor ki sen kandırıyorsun diyor.daha önce yorum konusu açmadım buraya kaçta açıldığını bile bilmiyorum onuda açamamışım zaten.boşverrr takılma sen olmazsan bu konu ilerlemez
Ben sevmiyorum bana o lafı kullanmaBen çok severim![]()
Benim konu açmak gibi merakım yok daha da açmam zaten.Tamam, sakin olun gereksiz yere birbirinizi kırmayın.
Yorum konularının 18.00'den önce açılması yasak.
https://fav10.net/forum/threads/yerli-diziler-tv-programları-bölümü-yeni-kurallar-3-mayıs-2012.118657/
Aga takma kafana boşver ya önemli değilAdam diyor ki sen kandırıyorsun diyor.daha önce yorum konusu açmadım buraya kaçta açıldığını bile bilmiyorum onuda açamamışım zaten.![]()
Keşke espri yapmasaydım şuraya bak yaAdam diyor ki sen kandırıyorsun diyor.daha önce yorum konusu açmadım buraya kaçta açıldığını bile bilmiyorum onuda açamamışım zaten.![]()
O zaman inadına kullacamBen sevmiyorum bana o lafı kullanma![]()
.ssKeşke espri yapmasaydım şuraya bak ya
O zaman inadına kullacam![]()
Asker arkadaşımıyız biz seninle,kelimelerimize dikkat edelim bundan sonra.bu konuda burda kapansın.Keşke espri yapmasaydım şuraya bak ya
O zaman inadına kullacam![]()
Tamam bundan sonra ne espri yaparım ne de cevap yazarım.Hadi selametleAsker arkadaşımıyız biz seninle,kelimelerimize dikkat edelim bundan sonra.bu konuda burda kapansın.
ben kendimden büyük @china_shangai abiye saygıda kusur etmiyorum.sizde kelimelerinize dikkat edin.Tamam bundan sonra ne espri yaparım ne de cevap yazarım.Hadi selametle
yav noluyo anlamıyorum konuyu kim açarsa açsın ne önemi var önemli olan yorum şov yapmamızburda kim açarsa muhabetti sadece eğlence amaçlı büyütmenin anlamı nedir
@china_shangai abi olaya el at büyüğümüz olarak
@Polat Şaşmaz aga espri yapma sende @sürgünüm abi büyütmeyin ya çd nin ne kötü niyeti olabilri sözlerine dikkat eder bundan sonra dediğin gibi asker arkadaşın değil ama kötü bi niyeti olamaz samimietinden söylüyor
hadi konuyu coşturalım ben pek online olamayabilirim hastamız var evde misafirler var
kardeşim sana da bu yakışırdı zatenBölüm'den Bir Replik ! Fil Dişleri Çok Değerlidir.. İyi Para Var Filde Asıl Önemli Olan Hafızadır..
Konuyu kapattık biz.![]()
Kurtlar Vadisi ile Trabzospor maçının aynı günde olması..kardeşim sana da bu yakışırdı zaten
@Polat Şaşmaz sende çocuklar gibi darılıp gitme tamam olan olmuş biz burada eğleniyoruz konu vadi olunca gerisi teferruat hadi kardeşim gel konuya birbirimizi kırmaya değmez
Abartma ya offfDün my total de 13 ab de 16 aldıysa bugün Vadinin şov yapacağını gösterir bu bu böl,m total de 17 ab de 13 reytinge hazırlıklı olun![]()