Kurtlar Vadisi Pusu 216.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yav noluyo anlamıyorum konuyu kim açarsa açsın ne önemi var önemli olan yorum şov yapmamız :D burda kim açarsa muhabetti sadece eğlence amaçlı büyütmenin anlamı nedir
@china_shangai abi olaya el at büyüğümüz olarak

@Polat Şaşmaz aga espri yapma sende @sürgünüm abi büyütmeyin ya çd nin ne kötü niyeti olabilri sözlerine dikkat eder bundan sonra dediğin gibi asker arkadaşın değil ama kötü bi niyeti olamaz samimietinden söylüyor

hadi konuyu coşturalım ben pek online olamayabilirim hastamız var evde misafirler var

Bölüm'den Bir Replik ! Fil Dişleri Çok Değerlidir.. İyi Para Var Filde Asıl Önemli Olan Hafızadır..

yav noluyo anlamıyorum konuyu kim açarsa açsın ne önemi var önemli olan yorum şov yapmamız :D burda kim açarsa muhabetti sadece eğlence amaçlı büyütmenin anlamı nedir
@china_shangai abi olaya el at büyüğümüz olarak

@Polat Şaşmaz aga espri yapma sende @sürgünüm abi büyütmeyin ya çd nin ne kötü niyeti olabilri sözlerine dikkat eder bundan sonra dediğin gibi asker arkadaşın değil ama kötü bi niyeti olamaz samimietinden söylüyor

hadi konuyu coşturalım ben pek online olamayabilirim hastamız var evde misafirler var

Konuyu kapattık biz.:)

Bölüm'den Bir Replik ! Fil Dişleri Çok Değerlidir.. İyi Para Var Filde Asıl Önemli Olan Hafızadır..

Konuyu kapattık biz.:)
kardeşim sana da bu yakışırdı zaten

@Polat Şaşmaz sende çocuklar gibi darılıp gitme tamam olan olmuş biz burada eğleniyoruz konu vadi olunca gerisi teferruat hadi kardeşim gel konuya birbirimizi kırmaya değmez

benim aklıma birşey takıldı pusat geçen sezon babasının mekanında takılıyordu
şimdi neden orayı kullanmıyor senaristler yine unuttumu yoksa (b)(b)(b)

20:00 - 20:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 6.93
2) SMNYL TV: 6.19
3) FOX: 4.66
4) SHOW: 3.47
5) ATV: 2.57

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye