Evet anlıklarda gördüm coşanze yamış biraz baktım güzeldiEvet 2. bölüm uçtu yine.![]()
Dimitri(Luran Ahmati)gelmiş geçmiş en kötü karakterler arasına girer.bnm listemde 2. ya da 3. dür 1.belli zarten![]()
sonradan gelecek şu an mustafa namık diye yutturuluyor ahaliyeDimitri(Luran Ahmati)gelmiş geçmiş en kötü karakterler arasına girer.
Tekrarlarında hala denk gelmedim ama Namık'da çok komik karakterdi.Kasap Cabbar'a oğlum demesi beni gülmekten öldürürdü.![]()
Senin bu Muhteşem Yüzyıl ve Elveda Rumeli sevgin boşuna değil bence..Sen balkan göçenimisin anan baban nereli?sonradan gelecek şu an mustafa namık diye yutturuluyor ahaliye![]()
yok panpaSenin bu Muhteşem Yüzyıl ve Elveda Rumeli sevgin boşuna değil bence..Sen balkan göçenimisin anan baban nereli?
Balkan göçmeni tanıdıklarım var bu iki dizinin acayip fanatikleri ondan sordum.yok panpaıspartalı ikisi de
var da akrabam değillerBalkan göçmeni tanıdıklarım var bu iki dizinin acayip fanatikleri ondan sordum.
Volkan Konak'ın şarkısı çıktı.Kız çok güzel dimi bayılıyorum Gülben'e![]()
Aynen radyocu Cemal süper rol kesiyor amaVolkan Konak'ın şarkısı çıktı.
Fırtına dizisinide izlemişmiydin?nereden geliyor bu Karadeniz dizi merakı?Aynen radyocu Cemal süper rol kesiyor ama![]()
Yoo ilk kez bir Karadeniz dizisi izliyorumFırtına dizisinide izlemişmiydin?nereden geliyor bu Karadeniz dizi merakı?
şu ana ka eleştirilerim arka sıradkailerden gelen kız şivesi kötü, demet akbağ az gösteriliyor başrol olmasına rağmenYoo ilk kez bir Karadeniz dizisi izliyorumDemet Akbağ'ın bulunduğu hele ki drama tarzı bir diziyi kaçırmam
Çünkü Demet varsa kalite vardır.![]()