Yahu Sevdaluk 00:08'de başladıSevdaluk izliyicileri toplandi!![]()
Katılmıyorum@ELETRMEN1: #sevdaluk ilk yayınladığı bölümlerdeki senaryo tadı kalitesi yok oyunculuklar diziyi izletmeyi hak ettiriyor Seyirci ilgisi %60 düştü @denizz19
cem yılmaz ın ışıklı esprisi geldi aklımaHadi Sevdaluk gece tekrarından çok umudum yok da en azından bir ışık![]()
kapadım tv yi
Bi daha aç izle süper ya hadi hatrım varsakapadım tv yi![]()
erdal özyağcılar elveda rumelidekinden kötü gibiSevdaluk izliyorum ya, oh miisss
Bırak izlemesin melunBi daha aç izle süper ya hadi hatrım varsa![]()
Elveda Rumeli'yi ben zamanında baştan sona kadar izlemiştim,tabi o zamanlar bilgisayarım olmadığından tekrarlarını izleyemiyordum.Şimdi geceleri tekrarlarını izleyince eski günleri yad ediyorum ne diziymiş bee efsaneymiş o müzikler beni benden alıyor.Bu zamana kadar izlediğim dizilerin ilk 5'ine girer.erdal özyağcılar elveda rumelidekinden kötü gibi![]()
Dur devam et reklamdan sonra bölüm yorumu bekliyorum nasılsa burdasınerdal özyağcılar elveda rumelidekinden kötü gibi![]()
bnm listemde 2. ya da 3. dür 1.belli zartenElveda Rumeli'yi ben zamanında baştan sona kadar izlemiştim,tabi o zamanlar bilgisayarım olmadığından tekrarlarını izleyemiyordum.Şimdi geceleri tekrarlarını izleyince eski günleri yad ediyorum ne diziymiş bee efsaneymiş o müzikler beni benden alıyor.Bu zamana kadar izlediğim dizilerin ilk 5'ine girer.