Beren Saat'in En Sevdiğiniz Dizisi Hangisidir?

Beren Saat'in En Sevdiğiniz Dizisi Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    11

Hafız

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
342
Puanı
205
Hiçbirini izlemedim :) yorum yapamam :)
Cevaplarınızı Bekliyorum :)
583e629283676740f1b746ba2750e268.jpg

beren saat in tüm dizileri birbirinden kaliteli ama tabiki en muhteşemi aşk-ı memnu ve bihter karakteridir ..

yalnız @Hafız seçeneklere hatırla sevgiliyide ekleseydin o da çok kaliteliydi ..

ben izlemedim hiç birini ama aşkı memnu ve fatmagülün suçu ne dizileri tuttu sadece diğerleri intikamda olmak üzere tutmadı 😵😵😵

hiç sorma yaşlandık vadi izlerken yakında çoluk çocuğa karışırız yine vadi olur :kiki::kiki:

hayatını yaşamak için o dizinin bitmesini bekliyorsan zaten yanmışsın:) bir 20 yıl daha sürer bizde bu seyirci kitlesi onlardada para hırsı oldukça final falan yapmazlar :)

hayatını yaşamak için o dizinin bitmesini bekliyorsan zaten yanmışsın:) bir 20 yıl daha sürer bizde bu seyirci kitlesi onlardada para hırsı oldukça final falan yapmazlar :)
necati şaşmaz 2020 kadar devam edicek diye açıklama yapmıştı azeybeycan kanallarına hatta daha uzun olabilir dede olabilirim sonunda diyordu :F ayy keşke hiç bitmese :bhr:

necati şaşmaz 2020 kadar devam edicek diye açıklama yapmıştı azeybeycan kanallarına hatta daha uzun olabilir dede olabilirim sonunda diyordu :F ayy keşke hiç bitmese :bhr:

keşkeeee:))

ah keşke keşke keşke ah keşkeeee öyle bir türkümü vardı ? :))

bitmesede diziyi torunlarımıza miras bıraksak! bırakacak bişeyimiz yok bari nurtopu gibi bir polatları olur :))