Ben Bilmiyordum Orada da oynadığınıberen saat in tüm dizileri birbirinden kaliteli ama tabiki en muhteşemi aşk-ı memnu ve bihter karakteridir ..
yalnız @Hafız seçeneklere hatırla sevgiliyide ekleseydin o da çok kaliteliydi ..
ben izlemedim hiç birini ama aşkı memnu ve fatmagülün suçu ne dizileri tuttu sadece diğerleri intikamda olmak üzere tutmadı 😵😵😵
onu bilmiyorum ben![]()
Hiçbiri diyorum ama sadece final bölümünü seyrettiğim için Aşk-ı Memnu diyorum.
hahaha ayol benim diziden bile haberim yok sen berenden bahsediyorsun böyle bir dizi duymamıştım daha önce
hahaha ayol benim diziden bile haberim yok sen berenden bahsediyorsun böyle bir dizi duymamıştım daha önce![]()
hiç sorma yaşlandık vadi izlerken yakında çoluk çocuğa karışırız yine vadi oluron yıl boyu vadi izlemekten neler neler kaçırdın kimbilir![]()
hiç sorma yaşlandık vadi izlerken yakında çoluk çocuğa karışırız yine vadi olur![]()
necati şaşmaz 2020 kadar devam edicek diye açıklama yapmıştı azeybeycan kanallarına hatta daha uzun olabilir dede olabilirim sonunda diyorduhayatını yaşamak için o dizinin bitmesini bekliyorsan zaten yanmışsınbir 20 yıl daha sürer bizde bu seyirci kitlesi onlardada para hırsı oldukça final falan yapmazlar
![]()
necati şaşmaz 2020 kadar devam edicek diye açıklama yapmıştı azeybeycan kanallarına hatta daha uzun olabilir dede olabilirim sonunda diyorduayy keşke hiç bitmese
![]()