Beren Saat'in En Sevdiğiniz Dizisi Hangisidir?

Beren Saat'in En Sevdiğiniz Dizisi Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    11
keşkeeee:))

ah keşke keşke keşke ah keşkeeee öyle bir türkümü vardı ? :))

bitmesede diziyi torunlarımıza miras bıraksak! bırakacak bişeyimiz yok bari nurtopu gibi bir polatları olur :))
hahaha sen ilemiyorsunkı kurtlar vadisini sana noluyor ayrıca vadiye laf atanların basında geliyorsun :A:A:A

hahaha sen ilemiyorsunkı kurtlar vadisini sana noluyor ayrıca vadiye laf atanların basında geliyorsun :A:A:A

izlemediğim için çok reyting alıyorlar işte? diziye zarar gelmesin diye izlemiyorum sırf vadiyi çok düşündüğümden yani :)) tıfıl ağayıda izlemiyorum bak tavanlara vuruyor reyting :)

demekki karadayıyı izlemesem 25 reytinglere kadar çıkar :)

izlemediğim için çok reyting alıyorlar işte? diziye zarar gelmesin diye izlemiyorum sırf vadiyi çok düşündüğümden yani :)) tıfıl ağayıda izlemiyorum bak tavanlara vuruyor reyting :)

demekki karadayıyı izlemesem 25 reytinglere kadar çıkar :)
hahaha bu haftayı izleme ozaman gerçi senin adamını kaç bölümdür hapiste tutuyorlar senin canın sıkılıyordur kesin :F

hahaha bu haftayı izleme ozaman gerçi senin adamını kaç bölümdür hapiste tutuyorlar senin canın sıkılıyordur kesin :F

izlemez olurmuyum cancağızım :)) hapiste paşalar gibi yaşıyor bahsettiğin turğutsa eğer :)

ama benim favorim titrek aytendir herzamanki gibi :)

izlemez olurmuyum cancağızım :)) hapiste paşalar gibi yaşıyor bahsettiğin turğutsa eğer :)

ama benim favorim titrek aytendir herzamanki gibi :)
hahaha ayteni ne yapıcaksın zaten çok sinir oluyorum o kadına ayoll evlenmişsin daha kocasına yaptığı naz kaçmak falan nedir vlla otür sahneleri uzatıyor karadayı sinirim bozuluyor her hafta her hafta bıktım vlla :):):)

hahaha ayteni ne yapıcaksın zaten çok sinir oluyorum o kadına ayoll evlenmişsin daha kocasına yaptığı naz kaçmak falan nedir vlla otür sahneleri uzatıyor karadayı sinirim bozuluyor her hafta her hafta bıktım vlla :):):)

ama kız keltoşa istemeyerek gitmişti mahiri seviyor sevmediği birine niye gülücük atsın istesede zorla olmuyor bu işler :))

25c92fb5049c8a2a4176116d843d8486.jpg

birde beren resmi koyalımki konu dışı yorum yağmış olmayalım :))

Kalın kaşlı kızın dizisi mi? :) Bu arada unutmadan kendisine tavsiye kaşlarını bir an önce alması.. tamam kalın kaşlar bazılarına çok yakışmakta fakat bu kaşın bıyığa benzememesi lazım hele ki badem bıyığa asla..:)

Hatırla Sevgili'yi izledim efendim.:)

Son düzenleme:
Kalın kaşlı kızın dizisi mi? :) Bu arada unutmadan kendisine tavsiye kaşlarını bir an önce alması.. tamam kalın kaşlar bazılarına çok yakışmakta fakat bu kaşın bıyığa benzememesi lazım hele ki badem bıyığa asla..:)

Hatırla Sevgili'yi izledim efendim.:)

Boyu posu bitti şimdi de kaşları başladı. Kaşlarını alsa doğal değil dersiniz. Of of.. :):)

Benim için hepsi çok güzel ama tercihim Aşk-ı Memnu. :)

Hiç biri arasında ayrım yapamam ama illa bir tanesini seçeceksek o da ''Aşkı-I Memnu''dur.

Çünkü Bihter Ziyagil'in yeri apayrı bende..

@sürgünüm biz Tubanın konusuna gayet güzel bir biçimde yorumlar yaparken senin burada gelip Beren'i aşağılaman hoş değil.

Hiç biri arasında ayrım yapamam ama illa bir tanesini seçeceksek o da ''Aşkı-I Memnu''dur.

Çünkü Bihter Ziyagil'in yeri apayrı bende..

@sürgünüm biz Tubanın konusuna gayet güzel bir biçimde yorumlar yaparken senin burada gelip Beren'i aşağılaman hoş değil.
Sen Tuba'yı güzel yorumladıysan üstüne alınmanı istemem.:)

Bu mesajım Tuba'yı sürekli kötüleyenler içindi.:)