Fan Kafalar Coştu Bir Kere

ekim ayından finali belli olan dizi yayından kaldırılmaz:)

neyse 3000 denekle kimin izlendiği belli olmuyorsa ıhl.altında ve asinin izlendiğini nasıl söylicez

ayrıca konumuz yurtdışındaki ilgi :) tubanın ilk diizleri ıhl.altında ve asi ilgiyle izlendi son işleri gönülçelen ve 20 dk izlenmedi olay bu ka basit :) tubanın gölgesinin yetmesi olayı 2009-2010 da kaldı :) beren saat,hazal kaya,nebahat çehre gibi isimler de en az tuba kadar iş yapıyor yurtdışında hatta en çok izlenen 5 türk dizisine bakınca (my-fgsn-aşkımemnu-afk-gümüş) o isimler tubanın da önünde :)

eskı sıstem 3000 degıldı sımdı tuba beren karsılastırmasına donme kutfen ben art nıyetle soylemedım o kadar kanald dedı sırf o yuzden ayyapıdan oldu beren neden dızının arkasında duramadı kanald star tuba dedı bu yayından kaldıramam yazın bıtsın. kı dızı zatı 30 bolumluktu

eskı sıstem 3000 degıldı sımdı tuba beren karsılastırmasına donme kutfen ben art nıyetle soylemedım o kadar kanald dedı sırf o yuzden ayyapıdan oldu beren neden dızının arkasında duramadı kanald star tuba dedı bu yayından kaldıramam yazın bıtsın. kı dızı zatı 30 bolumluktu
kendin söylüyorsun 20 dk 30 bölümdü 25 bölümde bitti erken final olduğu buradan belli :) intikam için aynısını söyleyemiyordun

ayrca beren-hazal-nebahat çehre demişim sen ısrarla bereni görüyorsun nedenle :) dediğim gibi tubanın dizileri artık sadece tuba için satın alınmıyor :) bir kere işin arkasında ay yapım var kpa içinse nebahat çehre ve engin akyürek gibi son yıllarda diizleri ilgiyle izlenen 2 isimvar :)

kendin söylüyorsun 20 dk 30 bölümdü 25 bölümde bitti erken final olduğu buradan belli :) intikam için aynısını söyleyemiyordun

ayrca beren-hazal-nebahat çehre demişim sen ısrarla bereni görüyorsun nedenle :) dediğim gibi tubanın dizileri artık sadece tuba için satın alınmıyor :) bir kere işin arkasında ay yapım var kpa içinse nebahat çehre ve engin akyürek gibi son yıllarda diizleri ilgiyle izlenen 2 isimvar :)

bence bu konu kapansın artık ay yapım tuba buyukustunu ıkna edebılmek ıcın aylarca calıştı dıger adı gecen oyuncularla gorusulmedı asparagas haberlerdı bılgılerı ben alıyordum zatı pekı buna ne dıyeceksın bır yapım tubanın pesınde 4 ay kosuyorsa bu nedemek oluyor bence dusun neyse.. yaptıgın haberıde cok kırıcı buldum son kez bunu soyledım herkesın hakkını verelım lutfen

bence bu konu kapansın artık ay yapım tuba buyukustunu ıkna edebılmek ıcın aylarca calıştı dıger adı gecen oyuncularla gorusulmedı asparagas haberlerdı bılgılerı ben alıyordum zatı pekı buna ne dıyeceksın bır yapım tubanın pesınde 4 ay kosuyorsa bu nedemek oluyor bence dusun neyse.. yaptıgın haberıde cok kırıcı buldum son kez bunu soyledım herkesın hakkını verelım lutfen
ay yapım kimlerle görüştü bilmem ama cansu dere ile görüşüldü orası kesin o kabul etmedi :) tubaya teklif gitti en başta kabul etmedi ancak ücreti 63 bin liraya çıkarışıp istediği çalışma saatlerini alınca kabul etti :)

ay yapım doğru zamanı bekledi yoksa diziye başlayabilirdi :) çarşamba olacak bir dizinin my varken zirveyi alması güç o yüzden bir bir oyuncular ayrılırken başatacaklar :) mehmet günsur gitti bu hafta tolga sarıtaş gidecek,sonra berrak tüzünataç,sarp akkaya gidiyor :) kpa başlayana kadar 3-4 isim daha gidecek olay bundan ibaret :)

ay yapım kimlerle görüştü bilmem ama cansu dere ile görüşüldü orası kesin o kabul etmedi :) tubaya teklif gitti en başta kabul etmedi ancak ücreti 63 bin liraya çıkarışıp istediği çalışma saatlerini alınca kabul etti :)

ay yapım doğru zamanı bekledi yoksa diziye başlayabilirdi :) çarşamba olacak bir dizinin my varken zirveyi alması güç o yüzden bir bir oyuncular ayrılırken başatacaklar :) mehmet günsur gitti bu hafta tolga sarıtaş gidecek,sonra berrak tüzünataç,sarp akkaya gidiyor :) kpa başlayana kadar 3-4 isim daha gidecek olay bundan ibaret :)
Dizi baştan beri mart ayı için planlanıyordu karapara ask her oyuncusuyla zirveye oynayacak bir dizi nebahat cehre erkan can burak tamdoğan mıydı aytaç arman bu isimler bonus
yalnız taraflı yaptığınız haberler forumun kalitesini bozuyor kaliteli bir forumdu ilk izlenimlerim ama suanda tam tersi oldu haber tarafsız verilir benim bildiğim

Dizi baştan beri mart ayı için planlanıyordu karapara ask her oyuncusuyla zirveye oynayacak bir dizi nebahat cehre erkan can burak tamdoğan mıydı aytaç arman bu isimler bonus
yalnız taraflı yaptığınız haberler forumun kalitesini bozuyor kaliteli bir forumdu ilk izlenimlerim ama suanda tam tersi oldu haber tarafsız verilir benim bildiğim
haber gayet tarafsız reytingi düşenin popülerliği de düşer :) ayrıca dizinin mart ayına planlandığı haberleri çıkmadı en azından ocaka yına kadar çıkmadı :)

ayrıca my de hürrem karakterininmart ayında ayrılacağı biliniyor kpa o yüzden mart ayında başlıyor yoksa kurt seyit ve şura gibi uzun hazırlık süresi gerektiecek bir iş değil zaten kss gibi rusyalara gidip savaş sahnesi de çekmiyorlar

haber gayet tarafsız reytingi düşenin popülerliği de düşer :) ayrıca dizinin mart ayına planlandığı haberleri çıkmadı en azından ocaka yına kadar çıkmadı :)

ayrıca my de hürrem karakterininmart ayında ayrılacağı biliniyor kpa o yüzden mart ayında başlıyor yoksa kurt seyit ve şura gibi uzun hazırlık süresi gerektiecek bir iş değil zaten kss gibi rusyalara gidip savaş sahnesi de çekmiyorlar

şu yazdıklarını dönüp tekrar okursan ne kadar mantıksız konuştuğunun farkında olursun reyting ne populerlik ne tubaki yurt dışında bile en çok populer olan isim sonra songül öden (arab dünyası olarak kıyaslarsak) tubanın zati amerikayı aşan populerliği var

şu yazdıklarını dönüp tekrar okursan ne kadar mantıksız konuştuğunun farkında olursun reyting ne populerlik ne tubaki yurt dışında bile en çok populer olan isim sonra songül öden (arab dünyası olarak kıyaslarsak) tuba zati amerikayı aşan populerliği var
hangi amerikadan bahsediyorsun :F

ayrıca tuba eskiden popülerlikte ziredeydi diziler satıldıkça başka popüler isimler de çıktı :) şu an bir hazaldan berenden nebahata çehreden ya da songülden ileri değil :)

hangi amerikadan bahsediyorsun :F

ayrıca tuba eskiden popülerlikte ziredeydi diziler satıldıkça başka popüler isimler de çıktı :) şu an bir hazaldan berenden nebahata çehreden ya da songülden ileri değil :)

ya nw halin varsa gör ya konuştukların çok mantıksız hangi akıllı bunları yazar boşa zaman kaybı ben gidiyorum bu forumdan bu kadarıda yuhhh

ya nw halin varsa gör ya konuştukların çok mantıksız hangi akıllı bunları yazar boşa zaman kaybı ben gidiyorum bu forumdan bu kadarıda yuhhh
hade görüşürüz :F tuba ve amerika dedin buradan sonra yazmasan da olur :)
en çok izlenen 5 türk dizisi : muhteşem yüzyıl-aşkı memnu-fgsn-afk-gümüş tuba bunların hiçbirinde yer almamış bir de en popüler diyorsun azıcık gerçekçi ol :)

Son düzenleme:
Tubacıların o kadar emekleri de işe yaramıyor desenize. :kiki:

Beklenilen sonuç tubanın içinde bulunduğu projeden. :):)

ÖBGZ yi üç yıl boşunamı seyrettim ordada dizinin en seyredilesi şeyiydi farah :) son yıl yoktu çile çektik :)

@yakup09 a soralım farahı :)
Güzelliğin neşeyle ve sempatik aurasıyla buluştuğu an farah farah oldu. :)

iştekuzey fazla abartılıydı diğerleri ön plana çıkamadı hep kuzey cemre ikilisi :) bir ara reyting artsın diye zeynep geldi reyting düşünce o da senaryods kayboldu :)

zeynepte vardı dikkatini çekerim :)

Tubacıların o kadar emekleri de işe yaramıyor desenize. :kiki:

Beklenilen sonuç tubanın içinde bulunduğu projeden. :):)

Güzelliğin neşeyle ve sempatik aurasıyla buluştuğu an farah farah oldu. :)

dizideki en kaliteli oyuncuydu :) hem güzelliğiyle hem yeteneğiyle ekranlara kalite getirdi farah candır :)

tencere dinin kara benimkisi senden kara intikam yayınlamiyor mu araplar)))

en çok izlenen 5 türk dizisi : muhteşem yüzyıl-aşkı memnu-fgsn-afk-gümüş tuba bunların hiçbirinde yer almamış bir de en popüler diyorsun azıcık gerçekçi ol :)

hahaha rezilsin abi Asi dünyada en çok izlenen ilk türk dizisi bunun önüne gecen bir dizide yok ve tuba var dizide sen bence bu işleri bırak moderetoru bırak blogger bile olmaz senden

hahaha genel olarak dünyada en çok izlenen ilk türk dizisi Asi dir önüne gecende yoktur kanıt olarak ödüller bile vardır saydığın diziler trkyde hahaha gülme krizine girdim sen bence bu işleri bırak senden moderetor olmayı bırak blogger bile olmaz

hahaha rezilsin abi Asi dünyada en çok izlenen ilk türk dizisi bunun önüne gecen bir dizide yok ve tuba var dizide sen bence bu işleri bırak moderetoru bırak blogger bile olmaz senden

hahaha genel olarak dünyada en çok izlenen ilk türk dizisi Asi dir önüne gecende yoktur kanıt olarak ödüller bile vardır saydığın diziler trkyde hahaha gülme krizine girdim sen bence bu işleri bırak senden moderetor olmayı bırak blogger bile olmaz

hahahaha diye başlayıp karşıdakine hakaret yağdırmak yeni moda sanırım :))))

30 kere yazsam bu krız gecemezz:F

BgxHN_5IcAADGfg.jpg

Bu ikili fena yakıyor :):love1:

TubaEngin Bu resimler fenaaa :love1::gangnam:
1964936_721014701264495_1785001495_n.jpg

Son düzenleme:
Klasik bir xemrexxx konusu :) öncelikle Kurt Seyit Rusya'da çekildiği için Rus basının dikkatini çekmişti ordan hareketle bazı dış basında haber olması son derece doğal
Fragman izlenme sayısına gelirsek tanıtımlar tek bir sayfada olmuyor birçok çeşitli linkten tanıtımlar izleniyor hepsinin toplamına bakmak lazım gerçek rakamı bulmak için
Twitter'da yorumlar oyuncu fanları tarafından yapılıyor denilmiş pardon da bunda anormal olan bir durum mu var? Her dizi için bu geçerli bir durumdur zaten :)
Dizilerin satılması erkek oyunculara bağlanmış.Kıvanç için bu durum geçerli olabilir ama Engin Akyürek için aynı durum geçerli demek Tuba Büyüküstün'e büyük haksızlık olur.Engin'in tek dizisi araplar tarafından sevilmişken Tuba'nın her dizisi satın alınıp izlendi.MBC yetkilisinin Tuba Büyüküstün'ün gölgesinin bile göründüğü bir yapım satın almamız için yeterli açıklaması herşeyin özeti zaten :)

konu çok objektif çoook.
bence Araplar KPA"ı ne ay yapım ne Nebahet ne Engin ne de SemaEylem ikilisi için değil,kesin Tuvanı için bekliyorlar.ya da Saygın Soysal için,ha Bestemsu Özdemir de olabilir.:X
zaten Tubadan başka herkes Arap dünyasında fırtınalar estiriyor.
KPA"ın ilgi görmesinde özellikle Arap dünyasında,Tubanın katkısı tartışılmaz.bunu kabul etseniz iyi olur.gerçi kabul etmek kolay olsaydı çoktan sindirmiştiniz.
"20 dakika ve Gönülçelenin çökmüş reytiglerine göre Tuba Araplarda ilgi görmüyor"muş muş.
tabi tabii,o yüzden mi Tubanın Pantene anlaşmaları hala devam ediyor oralarda? yada dünya markası Arte Madridin yüzü seçilmesi?
madem Tuba çökmüş niye hala reklam anlaşmalarına devam ediyorlar?Gönülçelen madem başarısız gitmiş oralarda niye Arte Madridin yüzü için yapılan ankette Tuba açık ara 1.çıkıyor?