Kendin paylaştın iks emre iks iks iks o resşmleri Niye inkara gidiyorsunyav he he derim buna anca
Kendin paylaştın iks emre iks iks iks o resşmleri Niye inkara gidiyorsunyav he he derim buna anca
daha başlamamış dizi için kesin konuşma downton abi beklersin küçük ağa çıkar belli olmaz bu işlerValla ABD'de de yıl olmuş 2014'ün 3.çeyreği yalan ruzgarı hala devam ediyor Downton Abi' tadında Yalanın Rüzgar'i gibi yayınlanır işte KURT SEYD & ŞURA
siz felix e şey ederken iyi demi
inkar etmiyim ama en çok izlenen dizilere bakınca burak özçivit çok sırıtmıyorKendin paylaştın iks emre iks iks iks o resşmleri Niye inkara gidiyorsun
o çikonun duymasın böyle dediğini oklovayı kırar sırtındaseninde tylor muydu neydi ondan biri vardı
O kızda ay yapım bi ışık görmese almazdı.Kötü bi projeyle başladıysa onun sucu mu ekmek parası peşinde abisi Kahrolsun batsın bu dunyainkar etmiyim ama en çok izlenen dizilere bakınca burak özçivit çok sırıtmıyor
ben adamın oynasığı dizileri mi dedim şu anki en çok izlenen 7-8 dizinin başrollerine bakınca dedimO kızda ay yapım bi ışık görmese almazdı.Kötü bi projeyle başladıysa onun sucu mu ekmek parası peşinde abisi Kahrolsun batsın bu dunya
En çok izlenen diziler? MY'den çıkar geriye ne kaldı elde???
Çalılık kuşunda bama göre sırıtıyor 0 yaşındaki emzikli bebeğe sempatik gelebilirben adamın oynasığı dizileri mi dedim şu anki en çok izlenen 7-8 dizinin başrollerine bakınca dedim
ayrıca ay yapım olması biş ideğiştirmiyor ay yapım dizisinde oynayacak diye bir anda oyunculukta level atlayacak hali yok
kime göre neye göre iyi karakter konusunda ay yapımın izlediğim dizileri için konuşuyorum karakter knousunda fgsn de çok iyiydi hepsinin hikayesini çok iyi işledi bu da izleyiciye yansıdı dizi 2 yıl zirveden inmedi kuzey güneyde tam tersine berbattı bu durumÇalılık kuşunda bama göre sırıtıyor 0 yaşındaki emzikli bebeğe sempatik gelebilir
Ay yapım karakter olaylarında iyi. Sende biliyorsun. Kıza göre elbette bişey bulurlar. Bİ Tuba'nın saçina bişey yapamamişlar yaa
bulaşık mısın senDiğer sayfalarda bulaşacak kimse yok size bulaşayım ben en iyisi
Komik değildi Abi sen geceleri çekiliyordun ne oldu sana harbikime göre neye göre iyi karakter konusunda ay yapımın izlediğim dizileri için konuşuyorum karakter knousunda fgsn de çok iyiydi hepsinin hikayesini çok iyi işledi bu da izleyiciye yansıdı dizi 2 yıl zirveden inmedi kuzey güneyde tam tersine berbattı bu durum
bulaşık mısın sen
KG^nin nesi vardı??? Kuzey karakteri fazla abartıydı birde şu yeşilçamda fırlamiş olan Hale Solgazi kadın haricinde hepsi iyiydi.kime göre neye göre iyi karakter konusunda ay yapımın izlediğim dizileri için konuşuyorum karakter knousunda fgsn de çok iyiydi hepsinin hikayesini çok iyi işledi bu da izleyiciye yansıdı dizi 2 yıl zirveden inmedi kuzey güneyde tam tersine berbattı bu durum
iştekuzey fazla abartılıydı diğerleri ön plana çıkamadı hep kuzey cemre ikilisi bir ara reyting artsın diye zeynep geldi reyting düşünce o da senaryods kaybolduKG^nin nesi vardı??? Kuzey karakteri fazla abartıydı birde şu yeşilçamda fırlamiş olan Hale Solgazi kadın haricinde hepsi iyiydi.
O saçi siyaha tekrar boyayınca olmuştur zaar Yurt dişindan geldiğinde acayip sexy bişeydi. Sonrasında Küçük Sırlar'daki gibi bişeye dönüşmeye calişti ama kemküm ederken kaldı dizide öyle. Neyse işte fol yok yumurta yok bana sepet arattırıyorsuniştekuzey fazla abartılıydı diğerleri ön plana çıkamadı hep kuzey cemre ikilisi bir ara reyting artsın diye zeynep geldi reyting düşünce o da senaryods kayboldu
nereden geldik buraya sen ay yapım karakterleri iy işliyo dedin ben de örnek verdim tak sepeti yoluna herkes kendi yolunaO saçi siyaha tekrar boyayınca olmuştur zaar Yurt dişindan geldiğinde acayip sexy bişeydi. Sonrasında Küçük Sırlar'daki gibi bişeye dönüşmeye calişti ama kemküm ederken kaldı dizide öyle. Neyse işte fol yok yumurta yok bana sepet arattırıyorsun
Yooo herşeyi sen başlattin SBS sınavındaki kız yuzundennereden geldik buraya sen ay yapım karakterleri iy işliyo dedin ben de örnek verdim tak sepeti yoluna herkes kendi yoluna
o ka geri gitmeyelim neyse o kız gelsin hele yine bir dönostırosyon yaparımYooo herşeyi sen başlattin SBS sınavındaki kız yuzunden
Belki o gunlerde ben olmam garibanı şimdiden koruduk 😛o ka geri gitmeyelim neyse o kız gelsin hele yine bir dönostırosyon yaparım
ne garibanı be hazal 2 kendisi fanları dolu doruma üye olup hakret edip çıkarlaer neyse @destere yi kpa karşıtı yapalım şu resimleBelki o gunlerde ben olmam garibanı şimdiden koruduk 😛
İşe yaramaz Foto makinasına hep su sıcramiş sansur niteliğindene garibanı be hazal 2 kendisi fanları dolu doruma üye olup hakret edip çıkarlaer neyse @destere yi kpa karşıtı yapalım şu resimle
Ekli dosyayı görüntüle 33824
o mu konumuz engin farahın orasına burasına dolanmış destere köpürür bu durumaİşe yaramaz Foto makinasına hep su sıcramiş sansur niteliğinde