Ama öyle, fazla bağlanma diye diyorum. Ben şahsen yeni diziye başlamaya korkuyorum artık. Kanallar güvenimi sarstı.. Kayıp, Firuze, Ben De Özledim, Cinayet daha izlediğim kaç dizi yayından kalktı..
Ama öyle, fazla bağlanma diye diyorum. Ben şahsen yeni diziye başlamaya korkuyorum artık. Kanallar güvenimi sarstı.. Kayıp, Firuze, Ben De Özledim, Cinayet daha izlediğim kaç dizi yayından kalktı..
Abi öyle ama biz de kaliteli iş sevilmez pek AB tuttu tuttu yoksa işi zor bence. Total sevmez böyle işleri.
23:46 Ne Diyoosun reklam.
Daha dizinin ismini yazamıyorlar.Ne diyorsun reklam 23.46
Onunla mı uğraşacağımDaha dizinin ismini yazamıyorlar.![]()
Hani Deniz'le senden beklerim de Yakup'u da kendinize benzetip total yaptınız.Tek değilmişim.![]()
O konuda haklısın. İnan en boşlukta olduğum yıl oldu. Diziye başlamaya korkar oldum bitecek diye. Ama komedi özlemim vardı, ne pahasına olursa olsun izlemeye devam edicem diziyi, çünkü beğendim.Ama öyle, fazla bağlanma diye diyorum. Ben şahsen yeni diziye başlamaya korkuyorum artık. Kanallar güvenimi sarstı.. Kayıp, Firuze, Ben De Özledim, Cinayet daha izlediğim kaç dizi yayından kalktı..
Biz ağır totaliz bir kere.Hani Deniz'le senden beklerim de Yakup'u da kendinize benzetip total yaptınız.![]()
Total den kimse 4 filan beklemiyodur zaten. Ama 3 altı da riskli oluyor işte. Geçen sezon ki tns'nin ab si olsa galip gibi 7-8 le başlardı ab de, ama bu sefer kestiremiyorum.Abi öyle ama biz de kaliteli iş sevilmez pek AB tuttu tuttu yoksa işi zor bence. Total sevmez böyle işleri.
O nerden çıktıHani Deniz'le senden beklerim de Yakup'u da kendinize benzetip total yaptınız.![]()
Ne Diyosuun arkadaşımHani Deniz'le senden beklerim de Yakup'u da kendinize benzetip total yaptınız.![]()
Bence totalde ilk bölüm hatrına 3 alabilir tahminimi de o yönde yaptım zaten.Total den kimse 4 filan beklemiyodur zaten. Ama 3 altı da riskli oluyor işte. Geçen sezon ki tns'nin ab si olsa galip gibi 7-8 le başlardı ab de, ama bu sefer kestiremiyorum.
O nerden çıktı![]()
Kimsenin 4 beklemediğine emin misin?Total den kimse 4 filan beklemiyodur zaten. Ama 3 altı da riskli oluyor işte. Geçen sezon ki tns'nin ab si olsa galip gibi 7-8 le başlardı ab de, ama bu sefer kestiremiyorum.
O nerden çıktı![]()
Melunlar sizi.Biz ağır totaliz bir kere.Yakup daha o mertebeye gelemedi.
![]()
Kanal D'ye laf atıyorsan totalsindir demektir.Total den kimse 4 filan beklemiyodur zaten. Ama 3 altı da riskli oluyor işte. Geçen sezon ki tns'nin ab si olsa galip gibi 7-8 le başlardı ab de, ama bu sefer kestiremiyorum.
O nerden çıktı![]()
Onu bile alamıycak görünüşe göre.Bence totalde ilk bölüm hatrına 3 alabilir tahminimi de o yönde yaptım zaten.
Uçmuş bunlar