Daha Adını Kalbime Yazdım var o da reklamdaydıPazar'ı mı buldu bu düşüş ya?![]()
Daha Adını Kalbime Yazdım var o da reklamdaydıPazar'ı mı buldu bu düşüş ya?![]()
O dizi pek tutacağa benzemiyorKanal D Ne Diyosuun'u ciddi ciddi tanıtmıyor. Hep Boynu Bükükler ve X-Factor'e rastlıyorum.
Kanal D de öyle düşünüyor sanırsam ki tanıtmıyor.O dizi pek tutacağa benzemiyor![]()
Komedi dizileri para etmiyor pek ya ne yazık ki.Kanal D de öyle düşünüyor sanırsam ki tanıtmıyor.![]()
Revan'ı kızdırıyorum çaktırmaYd dram mı?![]()
Sevdaluk'tan daha komik olduğu kesin.Revan'ı kızdırıyorum çaktırmagüldürmüyor beni
F
Sevdaluk komedi değil zaten amaç komedi değil zaten sürekli espri havada uçmuyor yani. Ama Sevdaluk bile daha çok güldürüyorSevdaluk'tan daha komik olduğu kesin.![]()
İntikam dizisinim fragmanını haftada 1 kere zar zor görüyorum😡Kanal D Ne Diyosuun'u ciddi ciddi tanıtmıyor. Hep Boynu Bükükler ve X-Factor'e rastlıyorum.
O bitecek zaten ne gerek var tanıtmaya.İntikam dizisinim fragmanını haftada 1 kere zar zor görüyorum😡
@denizz19 Yalan Dünya'da introsunda dediği gibi her şey var. Kaliteli bir dizi ayriyetten. Güldürmeyebilir fakat mesajlar veriyor ve her hafta mutlaka göndermeler oluyorSevdaluk komedi değil zaten amaç komedi değil zaten sürekli espri havada uçmuyor yani. Ama Sevdaluk bile daha çok güldürüyorŞimdi Revan gelir der ki en baştan izlemen lazım
Hiç sarma başıma o baş belasını
![]()