Oda napsın babasına yakıstıramıyo
yaw orası öylede bırak öyle babayı asacan it şerefsiz daha napsın çocuğuna yoook ama mustidee suççç babasını öldüreydi tez elden kurtulurdu sülo gibi şerefsizler yaşamamalıydı.. aşırı uçtum adminler affetsin
Oda napsın babasına yakıstıramıyo
Boşuna demiyoruz Farkı MY diye1 dakika daha mı! Yok artık my
Nankörlerin kaderi doğru gidiyor bu diZide. Tam bir ironi bu myNankör işte ne yaparsın. Kaç bölümdür my'yi sırtlayan adama böyle laflar ediyorsa diyecek sözüm yok..
gidiyor zaten merak etme selim-beyazıt rekaetini yarattı oradan kopar giderGitseydi o zaman panpa. )))
Musti'min yeri dolmaz.tabe tabe agalık sistemi mantığı my de gidenin yeri doalr merak etme
Yavas ya adam mezarında ters donduyaw orası öylede bırak öyle babayı asacan it şerefsiz daha napsın çocuğuna yoook ama mustidee suççç babasını öldüreydi tez elden kurtulurdu sülo gibi şerefsizler yaşamamalıydı.. aşırı uçtum adminler affetsin
Tam ekrana kumandayı fırlatmalık. Lakin fırlatmaYa bir de her reklam arasında Show başlıyor demiyor mu valla beni sinir ediyor.
bnm istediğim bişi bu karagül-medcezir 85-90 dk şefkat tepe-küçükgelin 80-85 dk reklamsız gidiyi my de artık akıllanmalı1 dakika daha mı! Yok artık my
Musti'den sonra her şey kopar artık hayır beklememek lazım diziden fazla.gidiyor zaten merak etme selim-beyazıt rekaetini yarattı oradan kopar gider
Yavas ya adam mezarında ters dondu
Yani sonuç itibariyle merhamet kAn kaybettirdi hüremcağıza9 a düştü abartma daha fazlasını maç olduğu bir hafta 8 küsür aldı
belli olmaz orası ibonun da yeri dolmaz dediler görüldüğü gibi rüstem rolünü çok iyi oynadı iboyu nasıl herkes seviyise rüstemden de o ka nefret ediyiMusti'min yeri dolmaz.
my ye yılmaz şahinden başkası zarar veremezYani sonuç itibariyle merhamet kAn kaybettirdi hüremcağıza
Sevdaluk bitsin bence artık gerçekten bu kanal haketmiyor bu kaliteyi.Tam ekrana kumandayı fırlatmalık. Lakin fırlatma
tövbe yarabbim ters dönmekle kalmasın yuvarlanıp yerin dibine girsin ....
isteyen gidebilir zorla tutmiyizMusti'den sonra her şey kopar artık hayır beklememek lazım diziden fazla.
My son sezona çok iddialı tanıtımlarla girdi ama bundan sonra diziyi yükseltme adına yapabilecekleri bir şey yok.belli olmaz orası ibonun da yeri dolmaz dediler görüldüğü gibi rüstem rolünü çok iyi oynadı iboyu nasıl herkes seviyise rüstemden de o ka nefret ediyi