Sıla Yepyeni Albümüyle Geliyor!

Son albümü beklediğim kadar başarılı değildi. (Daha çok hit beklerdim.) Bu albümden beklentim büyük. Bu arada 'Saki' isimli paçasını bu albüme koyar inşallah.

Eminmisin albüm olduğundan,kitap kapağı gibi olmuş da:)
Kağıt basımı şuan albüm kapağı bu olacak ama :)

Son albümü beklediğim kadar başarılı değildi. (Daha çok hit beklerdim.) Bu albümden beklentim büyük. Bu arada 'Saki' isimli paçasını bu albüme koyar inşallah.
Son albüm zaten hit amaçlı değildi daha çok Sıla'nın uygulamak istediği tarzdı şarkılar. Yine de 3 şarkı hit oldu yetti bence. Yeni albüm bende beklentim büyük :)

Albüm kapagini begenmedim :T:
Kapağını boşver içeriği önemli :F

Kağıt basımı şuan albüm kapağı bu olacak ama :)

Son albüm zaten hit amaçlı değildi daha çok Sıla'nın uygulamak istediği tarzdı şarkılar. Yine de 3 şarkı hit oldu yetti bence. Yeni albüm bende beklentim büyük :)

Kapağını boşver içeriği önemli :F

Umarim sarkilar tam istedigim kivamdadir.. :)

Bekliyoruz merakla. İnşallah bu sefer hareketli şarkıların sayısı da fazla olur. Akustik slowları daha da iyi oluyor ama Vaveyla komple o tip şarkılardan olunca hareketlilerine özlem oldu. Ozan Doğulu ile şöyle ...dan Sonra, Alain Delon ayarında birkaç şarkı olsa çok iyi olur. :):)

Bekliyoruz merakla. İnşallah bu sefer hareketli şarkıların sayısı da fazla olur. Akustik slowları daha da iyi oluyor ama Vaveyla komple o tip şarkılardan olunca hareketlilerine özlem oldu. Ozan Doğulu ile şöyle ...dan Sonra, Alain Delon ayarında birkaç şarkı olsa çok iyi olur. :):)
Bu albümden beklentim büyük Sıla hatasını anladı bence :)

Aslında çok da hata sayılmaz bence. Bence farkındaydı ama öyle daha akustik bir albüm yapmak istedi. Benim de beklentim büyük ilk üç albümü kadar iddialı olacağını düşünüyorum. :)
Yani vaveyla bence de hata değildi ben çok beğenerek dinledim yine ama bizim insanlar biraz daha popüler albümler severler. O yüzden tam anlamıyla beklentiyi karşılamadı ama yine de iyi gitti. Bu albüm iyi olacaktır.

Hit olmasın şarkıları. Sadece hak edenler dinlesin bu şarkıları.

Merakla bekliyorum yeni albümü. Ayrıca o dövmesiyle dünyadaki en seksi boyuna sahip.

Kesinlikle hit olmasına gerek yok o her şeyiyle harika. :)

Bir ara Twitter'da özentilikten Duman, Teoman, Cem Adrian dinleyen ergen grubuna Sıla da giriyordu. -ki girdi bile denilebilir.- O zaman çok sinirlenmiş ve üzülmüştüm. :D O yüzden hit olacağına güzel olsun, bizim olsun daha iyi. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,357
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06