Sen şarkıları gör bir deisim güzelmiş![]()
Gerçekten öyleÇOK GÜZEL KADIN
Sen şarkıları gör bir deisim güzelmiş![]()
Gerçekten öyleÇOK GÜZEL KADIN
Eminmisin albüm olduğundan,kitap kapağı gibi olmuş da
Kağıt basımı şuan albüm kapağı bu olacak amaEminmisin albüm olduğundan,kitap kapağı gibi olmuş da![]()
Son albüm zaten hit amaçlı değildi daha çok Sıla'nın uygulamak istediği tarzdı şarkılar. Yine de 3 şarkı hit oldu yetti bence. Yeni albüm bende beklentim büyükSon albümü beklediğim kadar başarılı değildi. (Daha çok hit beklerdim.) Bu albümden beklentim büyük. Bu arada 'Saki' isimli paçasını bu albüme koyar inşallah.
Kapağını boşver içeriği önemliAlbüm kapagini begenmedim![]()
görücez bakalım güzel olduğunu umuyorumSen şarkıları gör bir de
Gerçekten öyle![]()
Kağıt basımı şuan albüm kapağı bu olacak ama
Son albüm zaten hit amaçlı değildi daha çok Sıla'nın uygulamak istediği tarzdı şarkılar. Yine de 3 şarkı hit oldu yetti bence. Yeni albüm bende beklentim büyük
Kapağını boşver içeriği önemli![]()
Olacak olacak merak etmeUmarim sarkilar tam istedigim kivamdadir..![]()
Olacak olacak merak etme![]()
Sen güzellikten zaten anlamıyorsun zevkine karışmam 😉 Ses güzelliğini beğenmeyin insan değildir zatenKapak olmamis, güzelligini malum zaten begenmiyorum, ama sesine diyecek tek bir lafim yok. Ses harikaama Albüm de harika olursa
![]()
Sen güzellikten zaten anlamıyorsun zevkine karışmam 😉 Ses güzelliğini beğenmeyin insan değildir zaten![]()
Sus çarpılırsın Sıla çıkma teklifi etse hayır demezsin eminimCok iyi anliyorum aslinda da neyse
Evet, sesine laf atan gercekten olamaz yani![]()
Bu albümden beklentim büyük Sıla hatasını anladı benceBekliyoruz merakla. İnşallah bu sefer hareketli şarkıların sayısı da fazla olur. Akustik slowları daha da iyi oluyor ama Vaveyla komple o tip şarkılardan olunca hareketlilerine özlem oldu. Ozan Doğulu ile şöyle ...dan Sonra, Alain Delon ayarında birkaç şarkı olsa çok iyi olur.![]()
Aslında çok da hata sayılmaz bence. Bence farkındaydı ama öyle daha akustik bir albüm yapmak istedi. Benim de beklentim büyük ilk üç albümü kadar iddialı olacağını düşünüyorum.Bu albümden beklentim büyük Sıla hatasını anladı bence![]()
Yani vaveyla bence de hata değildi ben çok beğenerek dinledim yine ama bizim insanlar biraz daha popüler albümler severler. O yüzden tam anlamıyla beklentiyi karşılamadı ama yine de iyi gitti. Bu albüm iyi olacaktır.Aslında çok da hata sayılmaz bence. Bence farkındaydı ama öyle daha akustik bir albüm yapmak istedi. Benim de beklentim büyük ilk üç albümü kadar iddialı olacağını düşünüyorum.![]()
Kesinlikle hit olmasına gerek yok o her şeyiyle harika.Hit olmasın şarkıları. Sadece hak edenler dinlesin bu şarkıları.
Merakla bekliyorum yeni albümü. Ayrıca o dövmesiyle dünyadaki en seksi boyuna sahip.
Kesinlikle hit olmasına gerek yok o her şeyiyle harika.![]()