7 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir bitti
Hababam Sınıfı Güle Güle Şimdi Star`da başlıyor

20 bölüm izlemeden 1 bölümü izledikten sonra böyle bir yorum. :) ilginc. Nereden saldiracagini sasirmissin aga. Saglik olsun.

izledim konuşuyorum dizide hiçbi numara yok heycan yok sadece 1 bölüm izlemedim ilk bikaç bölümü de yarım yamalakta olsa izlemiştim
izleyenlere soruyorum gerçekten zevk alıyomusunuz yorumlardan da görüyoruz heycan yok diyo izleyenleri
kısacası saldırdığım falan yok aga niye saldırayım eleştiri yapıyorum ve bu söylediklerimin fazlası var azı yok

izledim konuşuyorum dizide hiçbi numara yok heycan yok sadece 1 bölüm izlemedim ilk bikaç bölümü de yarım yamalakta olsa izlemiştim
izleyenlere soruyorum gerçekten zevk alıyomusunuz yorumlardan da görüyoruz heycan yok diyo izleyenleri
kısacası saldırdığım falan yok aga niye saldırayım eleştiri yapıyorum ve bu söylediklerimin fazlası var azı yok

yorum konusuna belirtirsen sevinirim.

ve daha da ileri gidiyorum medceziri izleyenlerin en az yarısı güzel kız veya yakışıklı erkekler için izliyor bu kesimde ergen diye nitelediğimiz kısma giriyor
kimse üstüne alınmasın :)

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 13.64 2) STAR: 4.54 3) KANALD: 2.58 4) KANAL7: 2.1 5) SMNYL TV: 1.67
hey maşallah vadinin bile göremediği oranlarla dans ediyor önünde saygıyla eğiliyorum karagül :D

Medcezir biraz durgun bölümdü ama A\B`de yine 10 alır.Gelecek bölüm daha heyecanlı olacak :Z

bu oranları görünce kıskanıyorum müthiş bi başarı :D

Karagül iyi gidecek demiştim çünkü Medcezir reklamdı.Tebrikler :)

Beyaz Show'da Derya Şensoy'un ablası Atv'ye taş attı resmen biz Kanal D dizisiyiz dedi:)