Sevdaluk Bu Reytingleri Haketmiyor!

Aramızda Kalsın ve ZKFO perşembe 6-7`lere yüksele biliyor ama Sevdaluk çarşamba 2-3 alıyor.çünkü gün seçimi doğru değil.dizi pazartesi daha iyi gide bilir çünkü pazartesi Sevdaluk`un izleyici kitlesine yakın yapım yok ve Arkadaşım hoşgeldin tekrarı gibi gidebilir.Her sevda bir veda çarşamba total dizisi olarak daha iyi gider

Çarşamba olmasaydı bir şansı olabilirdi ama Çarşamba günü dizilerinin kaderi bu :))

Bu diziyi ben 1.5 bölum izledim.İlk bölum cok guzeldi ama 2. Bölum cok sıkıciydi ve yarisinda birakmistim.Bu dizi bitcek gibi geliyi.Show tahammul etmez bu reytinglere.Olmadi SHOW YINE TRANSFER YAPAR :(

Muhteşem ile ilgisi yok işte hala anlamıyorsunuz :bilmem:
panpa bu dizi ab dizisiydi öyle tasarlandığı çok belli o yüzden my karşısında konmamalıydı :) bir de başrolleri gerçek oyuncuydu my deki gibi :) bir sürü torpilli ya da mankenin başrol olduğu dizilerin olduğu günlere konulabilirdi

Diziyi izlediğimde içim açılıyor.Senaryo bakımından değil.Karadeniz bir başka güzel be! :)

Kaliteli diziye Tns denek yapısının yüzünden tahammül kalmadı..yavaş yavaş yerli dizilerden vazgeçiyorum yabancı dizi sayımı artıracağım:)

Korkarım ki dizi için yolun sonu yakın görünüyor.. Olan Pis Yedili'ye oldu.