Kesinlikle öyle bol fragman ve tekrar şart ama ah Show ah.İzleyicinin değişikliği fark etmesi lazım. Bol fragman ve tekrarla ben hiç tekrarını göremiyorum dizinin, bakalım.
Kesinlikle öyle bol fragman ve tekrar şart ama ah Show ah.İzleyicinin değişikliği fark etmesi lazım. Bol fragman ve tekrarla ben hiç tekrarını göremiyorum dizinin, bakalım.
Muhteşem ile ilgisi yok işte hala anlamıyorsunuzÇarşamba olmasaydı bir şansı olabilirdi ama Çarşamba günü dizilerinin kaderi bu )
Yeni senaristler haftaya olan bölümle birlikte yazacak artık. Haftaya olan fragman çok güzel dilersen bak Furkan paylaştım şimdi.Senaryoda da problemler vardı
panpa bu dizi ab dizisiydi öyle tasarlandığı çok belli o yüzden my karşısında konmamalıydı bir de başrolleri gerçek oyuncuydu my deki gibi bir sürü torpilli ya da mankenin başrol olduğu dizilerin olduğu günlere konulabilirdiMuhteşem ile ilgisi yok işte hala anlamıyorsunuz
Öyle ama gerçekten senaryo da toplanıyor şimdi ama dizi çok güzel o güzelliklere bakmak müzikleri bile bitiriyor adamı.Diziyi izlediğimde içim açılıyor.Senaryo bakımından değil.Karadeniz bir başka güzel be!
Diziyi izlediğimde içim açılıyor.Senaryo bakımından değil.Karadeniz bir başka güzel be!
Umarım izlediğin izlemeye başladığın her dizi biter de ben de sana gülerim.İzleyici sevmedi yazık oldu diziye.
Umarım izlediğin izlemeye başladığın her dizi biter de ben de sana gülerim.
Valla sen konuş Sevdaluk transfer olsun Fox'a çok daha iyi gider.Gelsin FOX'a. Biz iyi davranırız Sevdaluk'a. @denizz19