Acun boşlukçu bunu sağır sultan bile biliyor kaçak desen rakibi yoktuEE başkada yok
![]()
O zaman boşluk diyorsunda Boşlukçu dediğin Boşlukta tıkandığına göre değişik bir denklem oldu.
Acun boşlukçu bunu sağır sultan bile biliyor kaçak desen rakibi yoktuEE başkada yok
![]()
Kaçak çöktü resmen.![]()
Konunun Yalan Dünya ile ilgisi yok bence kapatalımFark var Küçük Ağa daha 2. Bölüm Yalan Dünya 90 küsür şimdi ile kıyaslamak mantıksız.
Eminim.![]()
Osmanım yine yaptı yapacağını, kendi günün de ce saatin de zirveye ambargo diyor
O zaten umutsuz vak'a![]()
Peki.Konunun Yalan Dünya ile ilgisi yok bence kapatalım![]()
Düşecek deme artık, bak anlığa giremiyor.Kaçak bence gözde çok büyütüldü o ses varken 7 alıyordu o ses yokken yine 7 aldı yani rakibi varkende yokkende 7 aldı ama galiba yavaş yavaş düşecek artık oranları
![]()
Aynen öyle.Hehe çöktü çöktü)
Olmuştur ilka ki küçük yıldızım ama twitter kullanmadığım için bilemiyorum.Fark-ı Emir Berke.TT olmuşmuydu bu hiç.
![]()
Olmuştur ilka ki küçük yıldızım ama twitter kullanmadığım için bilemiyorum.öbgzk ilk sezonu olsaydı her salı tt listesine girerdi ya..
Kanal d bu reytinglerden sonra diziyi geç saatlere uzatma kararı alır gibi.![]()
artık laf etmeyelim panpa yazık be onlara daAhh Ahh güya kaçak MY ı geçecek falanda filan
Rakip çıkınca anlıklarda görülmez oldu Özeti eskiden kaç alırdı şimdi listeye giremiyor![]()
Bence gerek yok böylece Çalıkuşu da nasipleniyor.Olmuştur ilka ki küçük yıldızım ama twitter kullanmadığım için bilemiyorum.öbgzk ilk sezonu olsaydı her salı tt listesine girerdi ya..
Kanal d bu reytinglerden sonra diziyi geç saatlere uzatma kararı alır gibi.![]()
yok olmamış daha baktımFark-ı Emir Berke.TT olmuşmuydu bu hiç.
![]()
Şu kadar diyebilirim forumun gözdesi ve gindemine oturdu şu anŞimdiyi kasteddim.Twitter'ım yok bakamıyorum belki olmuştur bir gazla dedim.
![]()
Totalde 15 alacak dizi gelmiş de haberimiz mi yok 😱
vaşşhh kaçak bu anlıktada mı reklamdı21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 14.12
2) STAR: 4.19
3) ATV: 3.96
4) SHOW: 3.07
5) TRT1: 2.59