Acun boşlukçu bunu sağır sultan bile biliyor kaçak desen rakibi yoktu EE başkada yok
O zaman boşluk diyorsunda Boşlukçu dediğin Boşlukta tıkandığına göre değişik bir denklem oldu.
Acun boşlukçu bunu sağır sultan bile biliyor kaçak desen rakibi yoktu EE başkada yok
Kaçak bence gözde çok büyütüldü o ses varken 7 alıyordu o ses yokken yine 7 aldı yani rakibi varkende yokkende 7 aldı ama galiba yavaş yavaş düşecek artık oranlarıKaçak çöktü resmen.
Konunun Yalan Dünya ile ilgisi yok bence kapatalımFark var Küçük Ağa daha 2. Bölüm Yalan Dünya 90 küsür şimdi ile kıyaslamak mantıksız.
Eminim.
Osmanım yine yaptı yapacağını, kendi günün de ce saatin de zirveye ambargo diyor
O zaten umutsuz vak'a
Peki.Konunun Yalan Dünya ile ilgisi yok bence kapatalım
Düşecek deme artık, bak anlığa giremiyor.Kaçak bence gözde çok büyütüldü o ses varken 7 alıyordu o ses yokken yine 7 aldı yani rakibi varkende yokkende 7 aldı ama galiba yavaş yavaş düşecek artık oranları
Aynen öyle.Hehe çöktü çöktü )
Olmuştur ilka ki küçük yıldızım ama twitter kullanmadığım için bilemiyorum. öbgzk ilk sezonu olsaydı her salı tt listesine girerdi ya..Fark-ı Emir Berke. TT olmuşmuydu bu hiç.
Olmuştur ilka ki küçük yıldızım ama twitter kullanmadığım için bilemiyorum. öbgzk ilk sezonu olsaydı her salı tt listesine girerdi ya..
Kanal d bu reytinglerden sonra diziyi geç saatlere uzatma kararı alır gibi.
artık laf etmeyelim panpa yazık be onlara daAhh Ahh güya kaçak MY ı geçecek falanda filan
Rakip çıkınca anlıklarda görülmez oldu Özeti eskiden kaç alırdı şimdi listeye giremiyor
Bence gerek yok böylece Çalıkuşu da nasipleniyor.Olmuştur ilka ki küçük yıldızım ama twitter kullanmadığım için bilemiyorum. öbgzk ilk sezonu olsaydı her salı tt listesine girerdi ya..
Kanal d bu reytinglerden sonra diziyi geç saatlere uzatma kararı alır gibi.
yok olmamış daha baktımFark-ı Emir Berke. TT olmuşmuydu bu hiç.
Şu kadar diyebilirim forumun gözdesi ve gindemine oturdu şu anŞimdiyi kasteddim.Twitter'ım yok bakamıyorum belki olmuştur bir gazla dedim.
Totalde 15 alacak dizi gelmiş de haberimiz mi yok 😱
vaşşhh kaçak bu anlıktada mı reklamdı21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 14.12
2) STAR: 4.19
3) ATV: 3.96
4) SHOW: 3.07
5) TRT1: 2.59