Diken değil destere, yaprakla kapamışlar. Bi halt gözükmüyor![]()
orası buzlanma yapmış soğukta belki doğal hali öyledir
Diken değil destere, yaprakla kapamışlar. Bi halt gözükmüyor![]()
Yakışıklı mı o?işte seçkin özdemir var daha nolsunergenlerin favorisi oldu adam
![]()
bilmem yakışıklılığı ilgilendirmiyi beniYakışıklı mı o?![]()
Tam da resmini koymuş.@destere sende farahın karlar içinde ki resmini koyda. Denilcek tek söz bile kalmasın
![]()
orası buzlanma yapmış soğukta belki doğal hali öyledir![]()
O sıcaklığıyla bir anda eritip, eriyen sular içinde boğulur cancazımkızın karlarla örtülü sahnelerde işi zor kar kalınlığı en az 10 metre olmalı yoksa iki saniyede eritir![]()
O resme ben bişey yapmadımforumdash avatarındaki cesareti burda gösteremiyorsa onu protesto ediyoruz![]()
O resme ben bişey yapmadımOto sansur olmasa fişlenme olmasa Açık Mert Korkusuz olan avatarlardan gene koyardım
uyarı tebligati ble gelmyor düşün
![]()
Dallas Buyers Club'i izleyecem Matthew McConaughey nasıl döktürmüş görecez.Pek umutlu değilim şöyle bi gözdirdim ama neyse iştesen en iyisi uyu bu şiddet bu celal hayra alamet değil))))))))
Dallas Buyers Club'i izleyecem Matthew McConaughey nasıl döktürmüş görecez.Pek umutlu değilim şöyle bi gözdirdim ama neyse işte![]()
O değil sen benim diziyi niye okumadın Katil'i?bilmem yakışıklılığı ilgilendirmiyi beni![]()
bilmem çok meşgulümO değil sen benim diziyi niye okumadın Katil'i?![]()
Filmin konusu bi okuo adam destan yazıyor oyunculuğu mükemmel sadece oturup izlemek bile bir keyif ama diğer rollerini bilmiyorum tru detectivede efsane olmaya aday![]()
Peki, ama tavsiye ederim polisiye seversen.bilmem çok meşgulüm![]()
intikam gibi olmasın da bu daPeki, ama tavsiye ederim polisiye seversen.![]()
Filmin konusu bi okuBelki beğenirsin. Rol için acayip zayıflamiş. True Detective'deki halinden eser yok 😱
hemen bakıyorum bu adamın eski filmlerini merak etmeye başladım artık![]()
konuya dönünFilmin konusu bi okuBelki beğenirsin. Rol için acayip zayıflamiş. True Detective'deki halinden eser yok 😱
Konu mu var? Resim zaten sansurlukkonuya dönünkonuya dönmeyen sümbül ağa gibi dönsün
![]()
Konu mu var? Resim zaten sansurlukKapanırsa şaşmam
![]()
Dallas Buyers Club'i izleyecem Matthew McConaughey nasıl döktürmüş görecez.Pek umutlu değilim şöyle bi gözdirdim ama neyse işte![]()
konuya dönünkonuya dönmeyen sümbül ağa gibi dönsün
![]()
Evet en iyi erkek en iyi film http://www.cnnturk.com/kultur-sanat/sinema/oscar-adaylari-aciklandibu film bu sene oscar ödüllerine aday değilmi ?
jared leto adaydı yardımcı oyuncu olarak bildiğim kadarıyla..... matheww aday değilmi?