Sean Saves the World İptal, About a Boy Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'nın en köklü ulusal kanallarından biri olan NBC'den yeni bir iptal haberi geldi. Kanalın bu sezon yayın hayatına başlayan ve aldığı düşük reytinglerle beklentileri karşılayamayan Sean Saves the World iptal edildi. Aslında 18 bölüm için onay almış olan dizinin çekimleri de durduruldu. Dizi en son yayınlanan 13. bölümüne ek olarak hazırda çekilmiş olan 14. bölümü de yayınlandıktan sonra yayın hayatına son noktayı koyacak.

Kanalın Sean Saves the World'ün yerine yayınlayacağı dizi ise henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da About a Boy olacak. Yine NBC'de yayınlanmış olan Friday Night Lights ve Parenthood gibi dizilerin yapımcılığını yapmış olan Emmy ödüllü Jason Katims'in yapımcılığını yaptığı dizinin ilk bölümü Iron Man serisinden tanıdığımız Jon Favreau tarafından yönetilecek. Robert de Niro'nun da yapımcıları arasında bulunduğu dizinin ilk bölümü Olimpiyat sonrası özel bir saat diliminde 22 Şubat'ta yayınlanacak. Sonrasında ise büyük ihtimal Perşembe akşamları yayın hayatına devam edecek.

Öte yandan Sean Saves the World ile arka arkaya yayınlanan ve reytingleriyle aralarında pek fark olmayan The Michael J. Fox Show için ise henüz iptal kararı çıkmadı. Geçtiğimiz günlerde bir NBC yöneticisinden gelen açıklamada dizinin reytinglerinden memnun olmadıkları ve bu konuda bazı düzenlemeler yapmaları gerekebilecekleri belirtilmişti. Sezon daha başlamadan 22 bölüm siparişi alan ve sezonun en umut vaat eden dizilerinden olması beklenen dizi reytingleriyle hayal kırıklığı yaratmıştı. Dizi, büyük ihtimalle hali hazırda çekilmiş olan 22 bölümün ardından yayın hayatına erken bir veda edecek.

J8KYVnZAABthIK4SyvfsDiij.jpg

(About a Boy)

About a Boy'a bakmaya düşünüyorum :X -da başrol adamın konuşması bana itici geliyor. Ne kadar dayanabilirim bilemem :X

bu kanal bizim fox gibi kanal sanırım bahsedilen iki dizide imdb de 6 lı reytinglerde ..

Yazın sitcom yayınlıyor mu ki kanallar? Hiç yazın yayınlanan komedi dizisi gelmiyor aklıma. :D
Evet NBC bi kere yayınlamişti 2 sene filan önce. Love bite mıydı neydi adı. Ama reytingsizlikten öldü. Gerçi kanal o diziye güvenmediği için o zamana bırakmiş:X

bu kanal bizim fox gibi kanal sanırım bahsedilen iki dizide imdb de 6 lı reytinglerde ..
Kanalın en iyi dizisi BLACKLIST şiddetimle tavsiye edilir😎

Community, Blacklist, Parks and Recreation, Hannibal gibi IMDb'si iyi olan da pek çok dizisi var. :)

Asıl sorunları beğenilen dizileri bile genelde çok düşük reyting alıyor. En iyi anladıkları şey şov programları. The Voice ile işi götürüyorlar. :) O bakımdan Fox doğru bir karşılık olmaz. :)

Evet NBC bi kere yayınlamişti 2 sene filan önce. Love bite mıydı neydi adı. Ama reytingsizlikten öldü. Gerçi kanal o diziye güvenmediği için o zamana bırakmiş:X

İstisnalar olabilir arada. :):)

onlardan iki tane var biri 2008 yapımı olanı film sanırım

senin dediğin 2013 yapımı olanmı ?

İşte o istisna bu dizi içinde olabilirdi:X Neyse artık alt yazı cıkarsa bakarız olmazsa ilk bölümü ing alt yazıyla anladiğimiz kadarıyla izleriz:X

Evet 2013. Hannibal'ı da yüksektir IMDB'si ona bi göz at:)

blacklist in ikinci sezonu başlamamış heralde ilk sezonu 13 bölümmüş izlerim ..

Community, Blacklist, Parks and Recreation, Hannibal gibi IMDb'si iyi olan da pek çok dizisi var. :)

Asıl sorunları beğenilen dizileri bile genelde çok düşük reyting alıyor. En iyi anladıkları şey şov programları. The Voice ile işi götürüyorlar. :) O bakımdan Fox doğru bir karşılık olmaz. :)

İstisnalar olabilir arada. :):)

hannibal ın konusu çok güzel, psikolojik gerilim, bu diziyi izlerim sanırım bir sezon bitmiş daha yeni sayılır

@Forumdash ın söylediği blacklist ise puan olarak iyi ama konu olarak bana hitap etmedi politikacılarla ilgili konuları sevemiyorum dizi bana soğuk geldi onada bir iki bölüm bakarım ama ilk başta antipatik gelen şeyler pek gitmiyor ?

pardon @OzaN senin dediğin diziymiş o da politikacılarla ilgili olan:) forumdaşın dediği polisiyeymiş ?:)

hannibal ın konusu çok güzel, psikolojik gerilim, bu diziyi izlerim sanırım bir sezon bitmiş daha yeni sayılır

@Forumdash ın söylediği blacklist ise puan olarak iyi ama konu olarak bana hitap etmedi politikacılarla ilgili konuları sevemiyorum dizi bana soğuk geldi onada bir iki bölüm bakarım ama ilk başta antipatik gelen şeyler pek gitmiyor ?

pardon @OzaN senin dediğin diziymiş o da politikacılarla ilgili olan:) forumdaşın dediği polisiyeymiş ?:)
Hangi dizi politikacı olan? :)

@Forumdash da izliyor onu. :) Bana senin seveceğin bir dizi gibi geliyor ama bilmiyorum politika sevmem diyorsan. Forumdash da politika sevmem diyordu sanırım başlamadan önce. :D

olabilir:)
ilk başta soğuk geldi, ama bir iki bölüm izledikten sonra fikrim değişebilir bakalım artık :)

bakalım senle dizilerimiz uyuşuyor? sende fikir sonra değiştiyse bendede değişme ihtimali yüksek :)
4-5'te filan zeka ürünü diyorum dizi için ama son 2 bölüm de filan biraz bana düşük geldi OzaN beğenmiş:X Belki son bölümlerdeki bir sahneyi daha önce gördüğümden olsa gerek. İzledin mi bilmiyorum ama ben o kadına hasta oldum:A

4-5'te filan zeka ürünü diyorum dizi için ama son 2 bölüm de filan biraz bana düşük geldi OzaN beğenmiş:X Belki son bölümlerdeki bir sahneyi daha önce gördüğümden olsa gerek. İzledin mi bilmiyorum ama ben o kadına hasta oldum:A

ben daha yeni adım atacağım diziye :))