Sean Saves the World İptal, About a Boy Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
About a Boy yarın gece olimpiyat sonrası özel bir yayınla başlıyormuş. Dizi şu ana kadar eleştirmenlerden 100 üzerinden 69 almış. (Yeni komedi dizisi için çok iyi bir puan. Sanırım Brooklyn Nine Nine'dan sonra ikinci en iyi)

@Forumdash

About a Boy yarın gece olimpiyat sonrası özel bir yayınla başlıyormuş. Dizi şu ana kadar eleştirmenlerden 100 üzerinden 69 almış. (Yeni komedi dizisi için çok iyi bir puan. Sanırım Brooklyn Nine Nine'dan sonra ikinci en iyi)

@Forumdash
70 verseler ölürlermiymiş :X Alt yazı cıkarsa izlerim :)

70 verseler ölürlermiymiş :X Alt yazı cıkarsa izlerim :)
Ortalaması 69. Yani biri 75 dördü 65 falan vermiş de öyle olmuş. :):)

Bakalım nasıl olacak, hit olacak diyorlar dizi için ama belli de olmaz bu işler. Sözde MJF Show yılın en iddialı komedi dizisiydi ama çok kötü gitti. NBC komedide zayıf genelde. :(

Ortalaması 69. Yani biri 75 dördü 65 falan vermiş de öyle olmuş. :):)

Bakalım nasıl olacak, hit olacak diyorlar dizi için ama belli de olmaz bu işler. Sözde MJF Show yılın en iddialı komedi dizisiydi ama çok kötü gitti. NBC komedide zayıf genelde. :(
Sen izleyeceksen garantileyeyim kendimde. Tek çekilmiyor biliyorsun :X

Dizinin reytingi gece 11'de yayınlanmasına rağmen 8.26m/izleyici . İlk bölüm İMDB 17 kişinin ( :X ) oylamasıyla 7.8 almiş. @OzaN

Dizi uyarlama diziymiş.Önceden Hugh Grant oynamiş.

Dizinin reytingi gece 11'de yayınlanmasına rağmen 8.26m/izleyici . İlk bölüm İMDB 17 kişinin ( :X ) oylamasıyla 7.8 almiş. @OzaN

Dizi uyarlama diziymiş.Önceden Hugh Grant oynamiş.
Şöyle 1000 üye oy kullansın diziye de öyle karar veririm. Genel oylama 131 kişide 7.5 şu an. :)

Reytingi olimpiyat sonrası ve doğal olarak iyi. Yeni bölümleri de Voice'tan sonra yayınlanacakmış. NBC baya şey bekliyor herhalde bu diziden...

Şöyle 1000 üye oy kullansın diziye de öyle karar veririm. Genel oylama 131 kişide 7.5 şu an. :)

Reytingi olimpiyat sonrası ve doğal olarak iyi. Yeni bölümleri de Voice'tan sonra yayınlanacakmış. NBC baya şey bekliyor herhalde bu diziden...
Filmi izledin mi? Filmi izlesem mi önce acaba diye kararsızım(b) Dizinin fragmanlarinda çocuğu tuttum ama adamı tutmadım.Nasıl izleyceksem artık:X

Filmi izledin mi? Filmi izlesem mi önce acaba diye kararsızım(b) Dizinin fragmanlarinda çocuğu tuttum ama adamı tutmadım.Nasıl izleyceksem artık:X
Yok izlemedim filmi izlemem de herhalde diziyi direkt izlemek daha mantıklı. :D

Gerçi altyazı falan hiç hareket yok dizinin tek şansı IMDb'de yüksek oy alması olur herhalde aksi takdirde kimse çevirmeye yanaşmaz. :(

51e4e2240dcea9912c9e9422d6bcc5ed.jpg

kadını bir yerden gözüm ısırıyorda nerden :)

Dizinin hem reytingleri iyi başladı hem de IMDb'de 7.8 puanla başladı. Bu sene en iyi komedi dizileri konusu açtığım için tüm yeni dizilerin puanlarını yakından takip ediyorum bu kadar yüksek puanla başlayananı görmemiştim. :)

Türkçe altyazısı ise çıkmamış. :( Diziyi izlerim ve eğer seversem belki gaza gelirsem altyazısını da çeviririm ama zor tabii. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,298
Üyeler
8,487
Son Üye
alius