Isinize gelmeyeni banlatmak sevindirir tabi, normal
Durum o kadar vahim, he?
yok bizde reytingler düşük çıkıyor isviçrede bayağı iyisin )
yani batı standarlarında yayın yaptığın için bizim kültüre uymuyor biraz drama ağırlık vermen lazım )
Durum o kadar vahim, he?
Durum o kadar vahim, he?
yok bizde reytingler düşük çıkıyor isviçrede bayağı iyisin )
yani batı standarlarında yayın yaptığın için bizim kültüre uymuyor biraz drama ağırlık vermen lazım )
Drama yaparsam o zaman eksilere düsebilirim ama
tıfıl gelini görmüyormusun sadece ağlayarak 13 reytinglere çıkıyor dramın bizde gideri var asla başarısız olmaz yeterki üzücü ağlak bir konu aç konu saçmada olsa yeriz )
Ve EveN'in üstü çizilir.
Ben aslında ab'ydim de Küçük Ağa işi bozdu gibi. Yoksa Medcezir, Güneşi Beklerken, İntikam, Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl ab dizileri. Başka dizi de izlemiyorum şu an. İyi reyting alırım ben her türlü sıkıntı yok. )senle @Bully ekrana çıktığınızda totalle ab grubu dengede olurr gibi çünkü ikinizinde hem total hem ab grubuna hitap eden dizileri var
ne totale ne ab ye hitap ediyor napsınlar boş ekranamı baksınlar)
Sana Rtük izin vermez.masallah forumda hersey var
3-5 arasi
+18 yapip 00:00 da yayina baslarizSana Rtük izin vermez.
Şunu senaryoya dökeyim bari Taslaktan kısa kısa..
Sevinç değil EveN'i severiz hemşerim ya Sadece orası komik olduğu için öyle bir smile koydum.Malesef diyorum ama senin sevincin niye.
Sevinç değil EveN'i severiz hemşerim ya Sadece orası komik olduğu için öyle bir smile koydum.
Eee tabi koy beni diziye kızlar bırakmaz diziyi ben sana diyim.
Totalimiz daha yüksek olurdu
Ben aslında ab'ydim de Küçük Ağa işi bozdu gibi. Yoksa Medcezir, Güneşi Beklerken, İntikam, Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl ab dizileri. Başka dizi de izlemiyorum şu an. İyi reyting alırım ben her türlü sıkıntı yok. )
+18 yapip 00:00 da yayina baslariz
Güneşi Beklerken güzel bir ab dizisi beğenmemen senin problemin. ) Küçük Ağa benim tarzım dışı bir dizi ama sıcak bir dizi olmuş. Beğendim. Hem sen de Diloş ve Benim İçin Üzülme izliyon yani biz sana bir şey diyor muyuz? )forum dizi oluyor ya zaten dizidesin
rol verme yok rolü kendin seçiyorsun
kendimden biliyorum diye ek yapaydın cümleye
sen küçük ağa ve güneşte kavrulurken adlı dizilerle işi bozdun senden umudu kesmek üzereyiz )
@cevaa ve senin yapımlar AB grubuna hitap ediyor
başarılarınızın devamını diliyoruz sonuna kadar takipçiniziz
Güneşi Beklerken güzel bir ab dizisi beğenmemen senin problemin. ) Küçük Ağa benim tarzım dışı bir dizi ama sıcak bir dizi olmuş. Beğendim. Hem sen de Diloş ve Benim İçin Üzülme izliyon yani biz sana bir şey diyor muyuz? )
Özellikle @destere sır dizisini okurken +15 garantiBnm Sır dizim oldugunda ergenler tvye gecer... O sahnelerde iki gruptada 10+ reyting garanti.