Favoriforumum Dizi Olsa Kaç Reyting Alır?

Sizce ?

• 1-4

Oy: 5 33.3%
  • 4-5

Oy: 2 13.3%
  • 5-10

Oy: 4 26.7%
  • 10-15

Oy: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Isinize gelmeyeni banlatmak sevindirir tabi, normal :)

Durum o kadar vahim, he? :T:

yok bizde reytingler düşük çıkıyor isviçrede bayağı iyisin :))

yani batı standarlarında yayın yaptığın için bizim kültüre uymuyor biraz drama ağırlık vermen lazım :))

senle @Bully ekrana çıktığınızda totalle ab grubu dengede olurr gibi çünkü ikinizinde hem total hem ab grubuna hitap eden dizileri var:)
Ben aslında ab'ydim de Küçük Ağa işi bozdu gibi. :) Yoksa Medcezir, Güneşi Beklerken, İntikam, Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl ab dizileri. :) Başka dizi de izlemiyorum şu an. :) İyi reyting alırım ben her türlü sıkıntı yok. :))

Bnm Sır dizim oldugunda ergenler tvye gecer... O sahnelerde iki gruptada 10+ reyting garanti.

her türlü reyting aracı var elimizde yaparız bişeyler vadiyle kapışacak tek dizi olur :kiki:

Eee tabi koy beni diziye kızlar bırakmaz diziyi ben sana diyim. :D

forum dizi oluyor ya zaten dizidesin :)

rol verme yok rolü kendin seçiyorsun :)

Totalimiz daha yüksek olurdu :)

kendimden biliyorum diye ek yapaydın cümleye :)

Ben aslında ab'ydim de Küçük Ağa işi bozdu gibi. :) Yoksa Medcezir, Güneşi Beklerken, İntikam, Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl ab dizileri. :) Başka dizi de izlemiyorum şu an. :) İyi reyting alırım ben her türlü sıkıntı yok. :))

sen küçük ağa ve güneşte kavrulurken adlı dizilerle işi bozdun senden umudu kesmek üzereyiz :))

+18 yapip 00:00 da yayina baslariz :A

@cevaa ve senin yapımlar AB grubuna hitap ediyor

başarılarınızın devamını diliyoruz sonuna kadar takipçiniziz :)

forum dizi oluyor ya zaten dizidesin :)

rol verme yok rolü kendin seçiyorsun :)

kendimden biliyorum diye ek yapaydın cümleye :)

sen küçük ağa ve güneşte kavrulurken adlı dizilerle işi bozdun senden umudu kesmek üzereyiz :))

@cevaa ve senin yapımlar AB grubuna hitap ediyor

başarılarınızın devamını diliyoruz sonuna kadar takipçiniziz :)
Güneşi Beklerken güzel bir ab dizisi beğenmemen senin problemin. :)) Küçük Ağa benim tarzım dışı bir dizi ama sıcak bir dizi olmuş. Beğendim. :) Hem sen de Diloş ve Benim İçin Üzülme izliyon yani biz sana bir şey diyor muyuz? :))

Güneşi Beklerken güzel bir ab dizisi beğenmemen senin problemin. :)) Küçük Ağa benim tarzım dışı bir dizi ama sıcak bir dizi olmuş. Beğendim. :) Hem sen de Diloş ve Benim İçin Üzülme izliyon yani biz sana bir şey diyor muyuz? :))

ben kendime AB demiyorumki ben karışık takılıyorum? sende öyle de rahatla, gerçekleri kabul etmiyorsun ama :))