xBUGRAx
Süper Emekli
İşt yakamoz Bencede tartılmalı.Even Hala aklımda.
O zamandan bugüne bence cok sey degisti.
Sert değil bence de baksana Lordly hala Sağ.Ama şuradan düşününce cezalar çok basit sebeplerden geliyor.
Özellikle Tartışma konusunda ceza verilmemeli karşılıklı atışıyorlar hakaret olmadığı müddetçe ceza verilmesin.Muhattablar belli zaten tartışmada.
Tabi bilmiyorum ama ceza konusu sert bence.Diğer kurallar makul.
Ne değişti mesela.
Her zaman diyorum, ve demeye devam edecegim. Forum icerisinde baskasi hakkinda dedikodu yerine sikayet butonunu kullansaniz, o kisiye cevap vermeseniz belki o kisi coktan dagin öbür tarafindaki tahtali köye gitmis olabilirdi 😉
Dipnot: Bu mesajim agir mesaj icerir
Forumun amacı haber paylaşıp yorumlamak ve bu yorumları karşılıklı yapmak zaten.Buraya gerip sadece kendi yorumunu yaparsan saçma olur yada yorum okursan.Karşılıklı tartışmak bu işin gülü çiçeği tabi ki bunu aşırılığa kaçıranları ceza verin ama çokta vermeyin yani.
Oradaki senaryo senin işime gelmediğin için değil bu konuda ilgili olduğun içindi yanlış anlamışsın.Ayrıca ceza alan biri değilim pek fazla o nedenle beni çok ilgilendirmiyor aslında.Biraz Even'e gönderme yapalım dedik.
Tamam iste haber paylasirken yani konu acarken bile objektifligini yitirirsen, kendi bakis acin üzerinde durmadan birseyleri iddia etmeye calisirsan cezalar kacinilmaz oluyor. Hele bu forumda yapildigi gibi alttan alttan kiskirtici mesaj yazarsan ceza vermemek abes olur.
Simdiye kadar ceza almadiysan demek ki basarilisin yada birinin damarina basmassin demektir
Bilemiyorum.Neyse çok sıkı değil zaten bana göre.
Yok hepsi samimi olduklarımın damarına basıyorum @mrt-06 iyi bilir.Sende iyi bilirsin aslında.
Takilmak ayri konu aslinda. Mesela @Bully ve @denizz19 cok iyi bilirler TOTAL-AB tartisiriz ama ücümüzde takildigimizi biliriz. Ama bunun aksi durumlarda olan üyeler var ve usanmadan her seferinde veya her hafta ayni tartismalari yapiyorlar. Her hafta ayni mesaja ceza vermek yerine yeni cezalarimiz geldi, engelleme mesela. Iste EveN'de engelli oldugu biriyle hala ugrasti. Ha, o kisi ugrasmadi mi? Ugrasmis olabilir. O zaman devreye cevap vermek yerine sikayet butonu girer. Sen durmadan o kisiyle tartisip cevap verirsen, senin sikayetin neye yarasin ki?
Oda kötü oluyor yaa.Çocuk gibi şikayet etmek oluyormuş gibi oluyor.Ben şikayet etmiyorum o nedenle.
Benim kine takılmak deniliyor yani.