Sizce FavoriForumum'daki Kurallar Sert mi?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Evet fikrini beyan etmek isteyen buyursun dostlar :)

Sert değil ama kopya konu açmama kuralı, komik videolar bölümünde video paylaşırken videonun başına mutlaka 2 cümlelik bir şey yazmak zorunda olmamız çok saçma

Sert değil ama kopya konu açmama kuralı, komik videolar bölümünde video paylaşırken videonun başına mutlaka 2 cümlelik bir şey yazmak zorunda olmamız çok saçma

Kopya konu kuralı sitenin var olması bakımından önemli bi şey videolar da bu kapsama giriyor. Bizde istemezdik ama mecburiyetten maalesef. :)

daha sert kurallara sahip forumlarda modluk yaptim :) ama burada uygulama iyi degil

Eğer sert olsaydı forumda yer alan birçok kişi süresiz banlanmıştı şimdiye kadar. Son 2-2.5 yıldır sadece 1-2 tane aktif üye süresiz banlandı. :)

Bence Kurallar gayet normal. Sadece bazen alinan cezalara bakiyorum, bazen gereksiz ceza veriliyor düsüncesindeyim. Bir diziye laf atiliyor diye biri sikayet ediyor, hemen ceza geliyor. Tartmak gerek bence önce.

Ama genel olarak suana kadar negatif birsey gözüme carpmadi.

Emin olun ki, forumdaki kurallar sert değil. Sert olsaydı birçok kişi uyarılmadan direk banlanırdı. Birçok kişi bu sistem sayesinde forumda. Sakın demeyin forumdaki kurallar sert diye. Cezalar göze çok sert geliyor olabilir. Forumdaki cezalar hafifletilmiş cezalar benim gözümde. :)

sertlik değil ama şöyle bişey var o kadar gereksiz ve kolay cezalar veriliyo ki ben kimseye hakaret etmeden nerdeyse 1 ay banlanıyodum son anda yırttım kolay cezaya karşıyım

Sert denebilir, ama uygulanırlık %30'un bile altında olduğu için, garip bir şekilde dengeleniyor(?)

Bence Kurallar gayet normal. Sadece bazen alinan cezalara bakiyorum, bazen gereksiz ceza veriliyor düsüncesindeyim. Bir diziye laf atiliyor diye biri sikayet ediyor, hemen ceza geliyor. Tartmak gerek bence önce.

Ama genel olarak suana kadar negatif birsey gözüme carpmadi.

İşt yakamoz Bencede tartılmalı.:(Even Hala aklımda.:(