Zaten hergün @xemrexxx ile tartışıyoruz her zaman da yeniyorum10-15 alırdı rahat.
Düşünsenize her gün 8-10 tartışma olduğunu Vadi-Beren Tuba-Beren Vadi-Yüzyıl Mustafa-Hürrem Kanal D-Star Fox-Show Medcezir-Karagül...offff
1-2'de ban yapsa Ozan al sana kafadan 8 reyting.
Haberler açılıyor o kadar onları izlemek isteyenler olabilir ki günümüzde haber niyetine izlenen diziler var oradanda 5 reyting kapsak al sana 13. (Buradaki göndermeyi iy kez @xemrexxx )
Mesela bu hafta EveN banlandı 15 alırdık rahat.
Zaten Ab grubunda 20'den aşağı düşmezdi.
en önemli reyting kaynağını unuttuk pompy tüm forumu patlatır millet kim öldü kim kaldı diye ekrana kilitlenirRahat 10 reyting alır.
Sezon finalinde @xemrexxx anti vadi konusu açsa takas yakup filan büyük olay çıkar ve Show TV Karagül'ü transfer etse tamam 20 25 Asmalı Konak'ın rekorunu alırız.
şimdi yönetiiler başroldeo lursa bişicik olmaz en fazla 3.5 reyting
neyse denizz19 üzerine gitsek biraz reyting 4 olur
even ve takas üzerine gitsek reyting 6 olur
xbugrax ve mrt06 üzerine gitsek 10 u bulur reyting
destere ve yakamoz mns lik yorum yapsa patlar gider
Onu finale sakladım. Gerçek kimliği ifşa olacak finalde ve forumu patlacak.en önemli reyting kaynağını unuttuk pompy tüm forumu patlatır millet kim öldü kim kaldı diye ekrana kilitlenir
çok klişe oldular artıkpanpa Even Takas kötü gitmiş ben onlara 20+ diyordum.
pompy nin kimliği 3.sezon gfinalinden önce ortaya çıkmaz bir kereOnu finale sakladım. Gerçek kimliği ifşa olacak finalde ve forumu patlacak.
çok klişe oldular artık
pompy nin kimliği 3.sezon gfinalinden önce ortaya çıkmaz bir kere
karşımızda medcezir-karagül gibi klişeler varken bizim forumun klişelerinin şansı yokTotal'i düşün Tüm Gün sonuçta.