Zaten hergün @xemrexxx ile tartışıyoruz her zaman da yeniyorum10-15 alırdı rahat.
Düşünsenize her gün 8-10 tartışma olduğunu Vadi-Beren Tuba-Beren Vadi-Yüzyıl Mustafa-Hürrem Kanal D-Star Fox-Show Medcezir-Karagül...offff
1-2'de ban yapsa Ozan al sana kafadan 8 reyting.
Haberler açılıyor o kadar onları izlemek isteyenler olabilir ki günümüzde haber niyetine izlenen diziler var oradanda 5 reyting kapsak al sana 13.(Buradaki göndermeyi iy kez @xemrexxx )
Mesela bu hafta EveN banlandı 15 alırdık rahat.
Zaten Ab grubunda 20'den aşağı düşmezdi.![]()
en önemli reyting kaynağını unuttuk pompyRahat 10 reyting alır.
Sezon finalinde @xemrexxx anti vadi konusu açsa takas yakup filan büyük olay çıkar ve Show TV Karagül'ü transfer etse tamam 20 25 Asmalı Konak'ın rekorunu alırız.![]()
şimdi yönetiiler başroldeo lursa bişicik olmaz en fazla 3.5 reyting
neyse denizz19 üzerine gitsek biraz reyting 4 olur
even ve takas üzerine gitsek reyting 6 olur
xbugrax ve mrt06 üzerine gitsek 10 u bulur reyting
destere ve yakamoz mns lik yorum yapsa patlar gider![]()
Onu finale sakladım.en önemli reyting kaynağını unuttuk pompytüm forumu patlatır millet kim öldü kim kaldı diye ekrana kilitlenir
![]()
çok klişe oldular artıkpanpa Even Takas kötü gitmiş ben onlara 20+ diyordum.![]()
pompy nin kimliği 3.sezon gfinalinden önce ortaya çıkmaz bir kereOnu finale sakladım.Gerçek kimliği ifşa olacak finalde ve forumu patlacak.
![]()
çok klişe oldular artık
pompy nin kimliği 3.sezon gfinalinden önce ortaya çıkmaz bir kere![]()
karşımızda medcezir-karagül gibi klişeler varken bizim forumun klişelerinin şansı yokTotal'i düşün Tüm Gün sonuçta.![]()