Kurtlar Vadisi Pusu 213.Bölüm Yorumları

bu günkü bölüm bana göre yetersizdi bölüm de beğendiğim sahneler sadece pusatın sahneleriydi bu haftaki bölümü geçiştirmek için yazmışlar gibbime geldi heyecan aksiyon 0
aga karanın sahneleri müthişti onu es geçemezsin :D hele o bomba sahnesi bence süper ötesiydi

Sizi bilemem ama ben Balta-Zar karakterini çok beğendim Vadiye çok yakıştı
ilk ismi duyduğumda bu nasıl isim lan diyosum ama herşeyed olduğu gibi bunda da bi anlam çıktı :D
balta-zar :D

aga karanın sahneleri müthişti onu es geçemezsin :D hele o bomba sahnesi bence süper ötesiydi

aga haklısın illaki güzeldi ama ama geçen bölümlere göre bu hafta tempa %90 düştü sizde bunun farkındasınızdır heralde hemde hemen 1 haftada :D

ilk ismi duyduğumda bu nasıl isim lan diyosum ama herşeyed olduğu gibi bunda da bi anlam çıktı :D
balta-zar :D
Aynen öyle :D

Vadi sadece bu haftalık bu kadar kısa demi arkadaşlar ?

aga haklısın illaki güzeldi ama ama geçen bölümlere göre bu hafta tempa %90 düştü sizde bunun farkındasınızdır heralde hemde hemen 1 haftada :D
ilk reklama kadar tempo düşüktü ama reklamdan sonra süperdi aga açık ve net :D

ilk reklama kadar tempo düşüktü ama reklamdan sonra süperdi aga açık ve net :D

tamam takas sen ne diyosan o tartışmaya gerek yok :D saat geç oldu yoksa senle 1 e kadar tartışmayı özledim ama naparsın kursata erken yatmaya alıştık hadi hayırlı geceler herkese :)

tamam takas sen ne diyosan o tartışmaya gerek yok :D saat geç oldu yoksa senle 1 e kadar tartışmayı özledim ama naparsın kursata erken yatmaya alıştık hadi hayırlı geceler herkese :)
aga kurs ne zaman bitecek yav özledik seni vallaha hiç bişey beğenmeyen yorumlarını özledim :D

Hepsinin de gözler kırmızı çıkmış :D

İyi geceler kardeşim İnşallah en kısa süre zarfı içinde yeniden aramıza dönersin özlettin kendini

aga kurs ne zaman bitecek yav özledik seni vallaha hiç bişey beğenmeyen yorumlarını özledim :D

aga okullar kapanınca benimde 1. senem dolucak hayırlısıyla şuanda 2 haftadan belli tatildeyim ama foruma fazla giremiyorum daha doğrusu pcnin başına geçmiyorum ama 1 hafta daha iznim var haftaya acısını çıkarırız inşallah :D

Facebook'ta bir Azeri kardeşimle sohbet ettim şimdi.

İsmi Mirze N-ov Azerbaycanda da vadiyi çok sevdiklerini söyledi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato