Arkadaşım Hoşgeldin erkenden reklama girdi bu sefer.
8 e dayanmıştı ne güzelArkadaşım Hoşgeldin erkenden reklama girdi bu sefer.
22.58 de bitti son reklamı saymazsak 22.43 te bitti yanitövbe bismillah nihat hooca var atv de vadi kaçta bitti @Maskeli Fedai
Çok iyi UEK'ye kayar AB.
.ss8 e dayanmıştı ne güzel
tüm hafta beklediniz bir de22.58 de bitti son reklamı saymazsak 22.43 te bitti yani
son zamanların en kısa bölümüydü tepki var tabi bu duruma vadi keyfimiz kısa sürdü
kendilerine sevgi ve selamlarımı ilet
olsun bir yerden anlaşıyoz yine
Yalniz babam MY görünce direk kapatiyor
Dila izliyordu cumalari artik Mert sayesinde Medcezir izleniyor. Paz. Karadayi, Pers. ZKFO. Tabi evde olmazlarsa kumanda bende
Şu an şzlemiyorum. Aslında haykoyu da merak etmiyor değilim ama içimde izleme şevki yok.Ben gülemiyorum o programa. @yakup09 sen izliyor musun Arkadaşım Hoşgeldin'i.
kesin gelirArkadaşım Hoşgeldin yine harika gülmekten öldüm her zamanki gibi. O el olayına kesin caps gelir herhalde @xemrexxx.
Şu andan itibaren dedikleriyle kalmış bulunmaktalar.birileri reklamda bile geçilmeyen dizi var demişti dimi @yakup09
yapacak bişey yok saygımız sonsuztüm hafta beklediniz bir de
Kaçta girdi ?Arkadaşım Hoşgeldin geçen haftaya göre baya yüksek gibi. Reklama girmese 10 reytingi görecekti. Alacağın olsun Kanal D.
Kanal d'nin işi ne? Güzel giden duruma çomak sokmakta üstüne yok.Arkadaşım Hoşgeldin geçen haftaya göre baya yüksek gibi. Reklama girmese 10 reytingi görecekti. Alacağın olsun Kanal D.
Sinirden zamanına bakmamışım. Ama 20 geçe falan olabilir.Kaçta girdi ?
Kanal d'nin işi ne? Güzel giden duruma çomak sokmakta üstüne yok.