Bu kadar açıklayıcı olmasına gerek yoktu.Pusat, geçen bölümde mekanı bastı ve oradaki mekanın sahibini yol verdi. Oradaki mekanın sahibi, Baltazar adına çalışıyordu. Baltazar da onun kolunu kesmişti. İşte o eller ya da kollar, o mekanın sahibinin.![]()
Özet de düşük işte, genel bir düşüklük var. Bölümle alakalı bir düşüklük değil bence yani.Bu hafta reytingler düşük 15 reyting zor.
Kurtlar Vadisi reklam dönüşü.
Bu kadar açıklayıcı olmasına gerek yoktu.![]()
İzlemeyen birine anlatır gibi olmuş.Cümleyi düzgünce kurmak isterken, iyice uzattım. İyi bir anlatım da oldu sanırım. Anladın.![]()
İzlemeyen birine anlatır gibi olmuş.
w/ Tapatalk
Dizi artık mafyaya dönmeli Baltazar gibi yeni karekterler eklenmeli..Cahit'te yuvaya dönsün artık.Bölüm ilk reklama kadar çok kötüydü.Sonra birden açıldı ve mükemmel gitti.Abdülheyin yanındaki adamdan şüphelendim ben siz ne diyorsunuz agalar
@XanTier @takas @sürgünüm @Polat Şaşmaz @legolas9900
polat yerleştirdi abdülheyin yanına bu adamı bence 😵😵😵😵Bölüm ilk reklama kadar çok kötüydü.Sonra birden açıldı ve mükemmel gitti.Abdülheyin yanındaki adamdan şüphelendim ben siz ne diyorsunuz agalar
zaten onda kesin bişey var aga bak şunu unutmayın vadide birden bire ortaya çıkan hiçkimse sıradan değildir kim bilir kimin adamı oBölüm ilk reklama kadar çok kötüydü.Sonra birden açıldı ve mükemmel gitti.Abdülheyin yanındaki adamdan şüphelendim ben siz ne diyorsunuz agalar