Kurtlar Vadisi Pusu 213.Bölüm Yorumları

Pusat, geçen bölümde mekanı bastı ve oradaki mekanın sahibini yol verdi. Oradaki mekanın sahibi, Baltazar adına çalışıyordu. Baltazar da onun kolunu kesmişti. İşte o eller ya da kollar, o mekanın sahibinin. :)
Bu kadar açıklayıcı olmasına gerek yoktu. :D

w/ Tapatalk

Nazife Anne, Polat Alemdar'ı gördü ve bitti. Nazife Anne'nin yüzündeki şok ifadesi yine vardı, ilk gördüğündeki gibi. :)

Azeri müziği mi çaldı dizide ben çok benzettim..sizin yorumunuz nedir arkadaşlar.

Madem bölüm kısa, geç başlasın arkadaş. :D

w/ Tapatalk

bugün çok erken bitti ya haftada 1 gün keyfimiz var zaten doyamadım vadiye :D
dediğim gibi ilk reklamdan sonra full aksiyon vardı mükemmel bir bölümdü reytingler genel olarak düşük bizimki de 1 reyting aşağıda gözüküyo ama bölüm müthişti gerçekten

pusatın raconuna karşılık baltazar çok fena raconla cevap verdi yalnız müthiş bi kapışma olacak :D

Vadi'nin bölümleri kısalmış. Beğenmedim ya la :)
Ama Pusat'ın sahneleri on numara oluyor eski vadiye geri dönüyoruz :D

bu bölüm yine pusat ve kara sayesinde zevk aldım ve bu 2 isim sayesinde reyting alıyoruz bence :love1:

kgt ekibinin ve akifin sahneleri çok aşırı canımı sıkıyor kendileri gibi birde sevimsiz bir müzikte bulmuşlar bütün keyfimi kaçırdılar 😛😛😛

abdülheyin bu içki sahneleride artık kabak tadı vermeye başladı senaristler bu durumu uzattıkça abdülhey sahnelerindende sıkılmaya başladım :(:(

kısaca bu bölümün reytinglerinide kara pusat ikilisi toplamıştır bence braz düşmemizin sebebi diğer oyuncular katkı sağlayamıyor ve durumları can sıkıcı olmaya başladı resmen pusat ve kara ayakta tutuyor vadiyi son 2 bölümdür özellikle 😉😉😉

Racon kesmem kafa keserim :)
Pusat gelecek bölümlerde kafa kesmezse ben birşey bilmiyorum :)

Bölüm ilk reklama kadar çok kötüydü.Sonra birden açıldı ve mükemmel gitti.Abdülheyin yanındaki adamdan şüphelendim ben siz ne diyorsunuz agalar

@XanTier @takas @sürgünüm @Polat Şaşmaz @legolas9900
zaten onda kesin bişey var aga bak şunu unutmayın vadide birden bire ortaya çıkan hiçkimse sıradan değildir kim bilir kimin adamı o :D

yalnız abdülün sahneleride fenaydı bu bölüm arada sıkıcı yerler olsada müthiş bi bölümdü hele karanın sahneleri ve pusatın sahneleri (zaten bölümün %70 i :d ) dehşetül vahşetti

Bu arada pana filme helal olsun niye mi izleyicinin akif tepkisini çok net bi şekilde dikkate aldılar ve akifin aktifliği kalmadı bölümde 1 sahnesi ya var ya yok pusat çok daha ön plana geçti herşey bizim istediğimiz gibi
aslında akif çok iyi rol yapıyor iyi ama sevilmemesinin nedeni polatın yerine getirilmeye çalışılması polat gibi yürüyüşler polat gibi tavırlar işte 4-5 bölümdür akif normale döndü senaristlere helal olsun

Forum İstatistikleri

Konular
176,308
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre