"KATİL" - Yeni Dizi | GRIFFIN

Tamam oku, yorumunu bekliyorum. :X

Çok teşekkür ederim Forumdash. Dexter'dan esinlendim, beğenirsin tabi. :X

Özellikle haber vermedim ki sana büyük sürpriz olsun okurken diye. :F

Çok önceden konusunu açmıştım dahil olmak isteyen var mı diye, hatta sende dahil olmuştun kadroya ama yeterli başvuru olmamıştı. Zaten hemcinslerimin azınlığından da forum dizisi olmaması daha bir manidar oldu. :X
Haa başvurmasam şaşardim :X Böyle Dexter gibi bir dizide oynamak benim içn onurdur:X Demir benim o zaman 😛 Aslında Dexter'da da fazla kadın yoktu ama Deb'i kim oynardı merak ettim :X

Dizi projen vardı. :X Tırstım. :(
Yapsamda Ustura Kemal gibi olur:( İlk bölüm süper gider, sonra çöker:(

Haa başvurmasam şaşardim :X Böyle Dexter gibi bir dizide oynamak benim içn onurdur:X Demir benim o zaman 😛 Aslında Dexter'da da fazla kadın yoktu ama Deb'i kim oynardı merak ettim :X
Üvey kız kardeşini mi diyorsun? Bu arada uyarlamıyorum ben, o diziden esinlendiğim için kurgum çok acayip. Harry'nin Hayriye olmasından anlamışsındır zaten. :F

Yapsamda Ustura Kemal gibi olur:( İlk bölüm süper gider, sonra çöker:(
Pompy günde 10 dizi yazıyor. :X Az özgüven lütfen. :(

Ama Harry'i Hayriye yaptıysan Komiser kim:X Ben Komiser'i Harry reyiz sandım:X
Yok o değil. Onlar figüran. :F

Bölümler ilerledikçe daha iyi anlarsın kimin kim olduğunu. Karakter analizi yapmadım her şey okundukça anlaşılsın diye. Zaten dediğim gibi kurgum çok acayip oldu Dexter'a göre ama daha iyi yaptığımı düşünüyorum. :X

Yok o değil. Onlar figüran. :F

Bölümler ilerledikçe daha iyi anlarsın kimin kim olduğunu. Karakter analizi yapmadım her şey okundukça anlaşılsın diye. Zaten dediğim gibi kurgum çok acayip oldu Dexter'a göre ama daha iyi yaptığımı düşünüyorum. :X
Takipçinim:X

Böyle akıcı anlatılırsa uzun olmasını tercih ediyorum. Çok beğendim, devamını bekliyorum.