"KATİL" - Yeni Dizi | GRIFFIN

Benim de bir dizi projem vardı ama daha tretmanı bile yapamamıştım. :D

orjinalde müzik girer yazmaz yalnız ece melek kafalarına göre yazıyor))
O müzik konusunda da endişeliydim. Son anda düzenlerken eklemiştim. Neyse bir daha eklemem o halde. :X

Ne ara iflas ettik ya? :D
Aslında yayınlasak daha giderdik ama.:D Neyseki tek yayınlamayan ben değilim.:D
@Yakamoz-Asi aramızdan ayrılınca çuvalladık Valla. :T @Almila'da benim gibi bir sürü yapım yaptı ama hepsi yayınlanmadan kaldırıldı. Baya masraf yaptığımız halde o kadar işi yayınlayamadık. :(:X @KayıpSehir ile ben kaldım sadece, devam ettirmenin manası yoktu. :T:

Bende okuyacağım birazdan :) Bi aralar benimde dizim vardı ama başlamadan bitti :(
Evet, senin dizinde öyle oldu. İflas edince bak hepimizin projesi elinde patladı. :T:

İlk bölüm için güzel olmuş.

Gelecek bölümlerde biraz daha uzun olursa daha iyi olur :D

Tahmin etmistim zaten yeni dizi geliyor diye :X
Eski ortagim dizi yapiyor be diziye bak süper :D

Düzen 10 numara, icerik süper, heyecan da var. Belki öncesinde tanitim yapilsaydi fena olmazdi ama olsun.

10 numara 5 yildiz olmus tebrikler. Devamini bekliyoruz :D

Tahmin etmistim zaten yeni dizi geliyor diye :X
Eski ortagim dizi yapiyor be diziye bak süper :D

Düzen 10 numara, icerik süper, heyecan da var. Belki öncesinde tanitim yapilsaydi fena olmazdi ama olsun.

10 numara 5 yildiz olmus tebrikler. Devamini bekliyoriz :D
Bu yoruma ne diyebilirim ki. Çok çok çok teşekkür ederim Ömer. Eski değil, biz hala ortağız be ortak. :X

Tanıtım değilde başka bir şey olabilir yakında, aklımda var ama dizi öncesinde artık böyle ilgi çeksin diye bir tanıtım felan yapmak istemiyorum artık. Zaten bu diziyi baya önce duyurmuştum. Konuyu hortlatmayayım, sürpriz olsun dedim ama senden kaçmadı. :X

Tekrar bu yorumun için teşekkür ederim ortak. :)

O müzik konusunda da endişeliydim. Son anda düzenlerken eklemiştim. Neyse bir daha eklemem o halde. :X

@Yakamoz-Asi aramızdan ayrılınca çuvalladık Valla. :T @Almila'da benim gibi bir sürü yapım yaptı ama hepsi yayınlanmadan kaldırıldı. Baya masraf yaptığımız halde o kadar işi yayınlayamadık. :(:X @KayıpSehir ile ben kaldım sadece, devam ettirmenin manası yoktu. :T:

Evet, senin dizinde öyle oldu. İflas edince bak hepimizin projesi elinde patladı. :T:
Öyle oldu maalesef :D Neyse ben ilk bölümü çok beğendim :)

Beni çağırsaydınız ben kurtarırdım.:D Biliyorsunuz dizime verdiğim önemden.:X

Ah şu okul olmasa ah.:D Yoksa valla hemen başlatırım diziyi.:D O kadar emek verdim.

Daha okumadım.:X
Tamam oku, yorumunu bekliyorum. :X

Muhteşem olmuş @dizi kolik :X Eline sağlık. Yapacağini deseydin Demir ben olurdum :A
Çok teşekkür ederim Forumdash. Dexter'dan esinlendim, beğenirsin tabi. :X

Özellikle haber vermedim ki sana büyük sürpriz olsun okurken diye. :F

Çok önceden konusunu açmıştım dahil olmak isteyen var mı diye, hatta sende dahil olmuştun kadroya ama yeterli başvuru olmamıştı. Zaten hemcinslerimin azınlığından da forum dizisi olmaması daha bir manidar oldu. :X