O müzik konusunda da endişeliydim. Son anda düzenlerken eklemiştim. Neyse bir daha eklemem o halde.orjinalde müzik girer yazmaz yalnız ece melek kafalarına göre yazıyor))
@Yakamoz-Asi aramızdan ayrılınca çuvalladık Valla. @Almila'da benim gibi bir sürü yapım yaptı ama hepsi yayınlanmadan kaldırıldı. Baya masraf yaptığımız halde o kadar işi yayınlayamadık. @KayıpSehir ile ben kaldım sadece, devam ettirmenin manası yoktu.Ne ara iflas ettik ya?
Aslında yayınlasak daha giderdik ama. Neyseki tek yayınlamayan ben değilim.
Evet, senin dizinde öyle oldu. İflas edince bak hepimizin projesi elinde patladı.Bende okuyacağım birazdan Bi aralar benimde dizim vardı ama başlamadan bitti
Teşekkür ederim.İlk bölüm için güzel olmuş.
Gelecek bölümlerde biraz daha uzun olursa daha iyi olur
Teşekkür ederim.
Bu 9 sahneydi. 10 sahne yaparız o halde.
Peki, tamam. 10 herkes için makul bir rakam gibi.Sen bilirsin ne kadar yapacağını
Bu yoruma ne diyebilirim ki. Çok çok çok teşekkür ederim Ömer. Eski değil, biz hala ortağız be ortak.Tahmin etmistim zaten yeni dizi geliyor diye
Eski ortagim dizi yapiyor be diziye bak süper
Düzen 10 numara, icerik süper, heyecan da var. Belki öncesinde tanitim yapilsaydi fena olmazdi ama olsun.
10 numara 5 yildiz olmus tebrikler. Devamini bekliyoriz
Öyle oldu maalesef Neyse ben ilk bölümü çok beğendimO müzik konusunda da endişeliydim. Son anda düzenlerken eklemiştim. Neyse bir daha eklemem o halde.
@Yakamoz-Asi aramızdan ayrılınca çuvalladık Valla. @Almila'da benim gibi bir sürü yapım yaptı ama hepsi yayınlanmadan kaldırıldı. Baya masraf yaptığımız halde o kadar işi yayınlayamadık. @KayıpSehir ile ben kaldım sadece, devam ettirmenin manası yoktu.
Evet, senin dizinde öyle oldu. İflas edince bak hepimizin projesi elinde patladı.
Beni çağırsaydınız ben kurtarırdım. Biliyorsunuz dizime verdiğim önemden.O müzik konusunda da endişeliydim. Son anda düzenlerken eklemiştim. Neyse bir daha eklemem o halde.
@Yakamoz-Asi aramızdan ayrılınca çuvalladık Valla. @Almila'da benim gibi bir sürü yapım yaptı ama hepsi yayınlanmadan kaldırıldı. Baya masraf yaptığımız halde o kadar işi yayınlayamadık. @KayıpSehir ile ben kaldım sadece, devam ettirmenin manası yoktu.
Evet, senin dizinde öyle oldu. İflas edince bak hepimizin projesi elinde patladı.
Sizi iflas ettiren Kubi-lay benim senaryomu şikayet ettiler bende foruma gönderme yapıyım dedimÖyle oldu maalesef Neyse ben ilk bölümü çok beğendim
Çok teşekkür ederim Kağan.Öyle oldu maalesef Neyse ben ilk bölümü çok beğendim
Ay bilmez miyim canım? Kanalı nasıl arkadan koşturuyordun tek Allah şahidim Valla.Beni çağırsaydınız ben kurtarırdım. Biliyorsunuz dizime verdiğim önemden.
Tabi ya. Okul araya girmese sponsor bile bulmuştum. Ama işte okul girdi.Çok teşekkür ederim Kağan.
Ay bilmez miyim canım? Kanalı nasıl arkadan koşturuyordun tek Allah şahidim Valla.
Yeniden başlayabilirsin bak, GRIFFIN'de yayınlarız dizini.Tabi ya. Okul araya girmese sponsor bile bulmuştum. Ama işte okul girdi.
Ah şu okul olmasa ah. Yoksa valla hemen başlatırım diziyi. O kadar emek verdim.Yeniden başlayabilirsin bak, GRIFFIN'de yayınlarız dizini.
Bu arada Katil'i nasıl buldun sen?
Bir zamanlar sen de....Muhteşem olmuş Eline sağlık. Yapacağini deseydin Demir ben olurdum
Tamam oku, yorumunu bekliyorum.Ah şu okul olmasa ah. Yoksa valla hemen başlatırım diziyi. O kadar emek verdim.
Daha okumadım.
Çok teşekkür ederim Forumdash. Dexter'dan esinlendim, beğenirsin tabi.Muhteşem olmuş @dizi kolik Eline sağlık. Yapacağini deseydin Demir ben olurdum
Bende ne??? bende nee??? yarım ağız konuşma benle diyip atar yapıyormuşumBir zamanlar sen de....
Dizi projen vardı. Tırstım.Bende ne??? bende nee??? yarım ağız konuşma benle diyip atar yapıyormuşum