29 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

ee panpa o 10 ları 15leri gören diziler keyfinden görmüyor :) reklam stratejisi durmadan stv deki diziler 90 dk reklamsız, karagül-medcezir maşallah kanallar özel strateji uyguluyır,15reytinglik vadi bile strateji yaptığı oluyor :) acunu saymiyi bile o bu işin tilkisi zaten :) my 2 hafta öncesinek a en fazla 40 dk reklamsız gidiyidi geçen hafta 55 (b) dk reklamsız gitti bi bu hafta saymadım :)

Haklısın aslında reklam stratejileri önemli bir yere sahip bu sayede iyi gidiyorlar :) Muhteş Yüzyılıma Laf yok yaaw şakasına herşey dizi boşlukçuda olabilir konu var mı fazlasıyla var bu yeter reyting alıpda konusu olmayan diziler düşünsün Küçük Gelin ve Medcezir gibi :D

Haklısın aslında reklam stratejileri önemli bir yere sahip bu sayede iyi gidiyorlar :) Muhteş Yüzyılıma Laf yok yaaw şakasına herşey dizi boşlukçuda olabilir konu var mı fazlasıyla var bu yeter reyting alıpda konusu olmayan diziler düşünsün Küçük Gelin ve Medcezir gibi :D
ee hileyle herkes yüksek alır panpa :)

Küçük Ağa 2.tekrarıyla Kanal D ekranlarında başladı (23:53)

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 4.74
2) KANALD: 3.85
3) SHOW: 3.03
4) TRT1: 2.53
5) KANAL7: 2.14

tam mns lik :A mns başkanı destere izlese ölçüm aletleri tavana vurur :A

😱 yabancı damat 😱 onu geçtim hababam sınıfı serisi 😱
Yok Yabancı damatı da izlemedim:F Az önce dediğim gibi o zamanlar tv izleme imaknım azdı internette yaygın değildi:X Bişey kaybettiğimi de sanmıyorum:A Hababam izledim ama hiçte komik değildi :T: Komikmiydi?