dizide şu vaR amakötüde değil kalitelide değil, ortada bir dizi izlenir yani? ama @Bully nin yaptığı şekilde 3 kez izlemek imkansız ?)
dizide şu vaR amakötüde değil kalitelide değil, ortada bir dizi izlenir yani? ama @Bully nin yaptığı şekilde 3 kez izlemek imkansız ?)
Sakın geçen hafta olmasın o?
Arada kalan bölümler nolacak?Bu arada bazen 3-4 bölüm öncesini yayınlıyor.
Aynen. 70 bölümü devirmiş dizi. Kanal D`yi de 3 senedir sırtlıyor sonuçta. Komedi olupta bu kadar devam etmek kolay değil.
Reklam verenler denekler değiştiği için o 5 reytingi 8, 6 alınca da 9 görüyorlar.![]()
ee panpa o 10 ları 15leri gören diziler keyfinden görmüyorreklam stratejisi durmadan stv deki diziler 90 dk reklamsız, karagül-medcezir maşallah kanallar özel strateji uyguluyır,15reytinglik vadi bile strateji yaptığı oluyor
acunu saymiyi bile o bu işin tilkisi zaten
my 2 hafta öncesinek a en fazla 40 dk reklamsız gidiyidi geçen hafta 55
dk reklamsız gitti bi bu hafta saymadım
![]()
Evet o bölümmüş.O gün izlediğim bölüm kız isteme vardı Gülistan doğuruyordu.Aynısı mı yayınlanan ile?
![]()
ee hileyle herkes yüksek alır panpaHaklısın aslında reklam stratejileri önemli bir yere sahip bu sayede iyi gidiyorlarMuhteş Yüzyılıma Laf yok yaaw şakasına herşey dizi boşlukçuda olabilir konu var mı fazlasıyla var bu yeter reyting alıpda konusu olmayan diziler düşünsün Küçük Gelin ve Medcezir gibi
![]()
Evet fark-ı Erler yapımsenin için zor![]()
tam mns likKadin harbi güzel ama. Asi dizisinde oynamisti ilk orada gördüm. Siyah saclari, gözleri falan süper. Kücük Aga'daki saci da güzel ama![]()
😱 yabancı damat 😱 onu geçtim hababam sınıfı serisi 😱Evet fark-ı Erler yapım(şaka maka hiç bi yapımını doğru düzgün oturup izlememişim
)
Gene iğrenç bi avatar daha için mi çürüdü evlat seninee hileyle herkes yüksek alır panpa![]()
Kadin harbi güzel ama. Asi dizisinde oynamisti ilk orada gördüm. Siyah saclari, gözleri falan süper. Kücük Aga'daki saci da güzel ama![]()
tam mns likmns başkanı destere izlese ölçüm aletleri tavana vurur
😱 yabancı damat 😱 onu geçtim hababam sınıfı serisi 😱
sen ne anlarsın halkın kahramanları onlarGene iğrenç bi avatar daha için mi çürüdü evlat seninHer avatarımın kötü olur
![]()
Yok Yabancı damatı da izlemedimtam mns likmns başkanı destere izlese ölçüm aletleri tavana vurur
😱 yabancı damat 😱 onu geçtim hababam sınıfı serisi 😱