29 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhteşem Yüzyıl
Reklam dönüşü 21.45

yoo görüyoprum ab grubunda 9-10 aldığını kör değilim ya gelen toplama bakınca orda 8 çıkıyor gözlerimin önüne o bakımdan :D
4 sezondur istikrarlı düşüşü unutma :D
körsün demedim görmezden geliyorsun dedim. :D neyse sana iyi mesajlar ben my izlemeye gidiyorum :D

nurbanum çıktı meydane
bekle bekle bir iki dakika sürmüyor bu keyif :)

körsün demedim görmezden geliyorsun dedim. :D neyse sana iyi mesajlar ben my izlemeye gidiyorum :D
eyvallah aga ama durum ortada my 3.kez söylediğim gibi bitmiş okeye dönüyor
22.00 den sonra boşlukta yükselecektir :)))
neyse haftalardır söylediğim boş bir gün tezinde fazlasıyla haklı çıktım isteyen istediğini desin 2 tane normal program gelince güçlü demiyorum he normal tabloyu gördük :)

Klasik SBT sonuçları ve klasik forum ayaklanmaları yaşanıyor şuan. Merak etmeyin SBT ile TNS arasında çok fark var. Eğer SBT'nin verileri gerçek olsaydı Kurtlar Vadisi Pusu 15 alamazdı , Küçük Gelin haftalık reytinglerde 1. bile olabilirdi.

Klasik SBT sonuçları ve klasik forum ayaklanmaları yaşanıyor şuan. Merak etmeyin SBT ile TNS arasında çok fark var. Eğer SBT'nin verileri gerçek olsaydı Kurtlar Vadisi Pusu 15 alamazdı , Küçük Gelin haftalık reytinglerde 1. bile olabilirdi.
sakin ol dostum günün boş olduğunu söylüyorum sadece sbt de 6 tns de 16 almıyor sonuçta bu dizi :)

Kurt seyit 3. tanıtımı çok güzeldi.A\B`lik bir dizi geliyor 10+ almaya :Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato