22`den sonra 9-10`ları görür çünkü heyacan o zaman.hem MY bir A\B dizisi ve asıl orada çok yüksek gelecek![]()
11. sıradaydı totalde 4.322 hafta önce de bu şekilde my nin özeti toz olmuştu tns de ilk 15 de yoktu sanırsam emin değilim ama baya aşağıdaydı sbt uzaydan ölçmüyor sonuçlar aşağı yukarı böyle agam
my bitti artık bitti kabul etsende etmesende çok düştü artık
bu arada maç-recep-şirinler 22.00 gibi bitecek my bu saatten sonra yükselebilir eğer my ile aynı sürede bitseler my anlıklarda 8 i göremez bende buna adım gibi soyadım gibi eminim
Show TV Alacakaranlık serisi gibi yaptı yapacağını🙄21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 8.61
2) KANALD: 6.99
3) STAR: 6.11
4) TRT1: 3.99
5) ATV: 3.09
evet başladı 120 bölümün 117 si hikayeleri11. sıradaydı totalde 4.32her dizi düşer my 120 bölümün 117 sinde zirvede yer aldı düşmüş hali bile ilk ikiyi kapatıyor daha ne yapsın dizi
![]()
kesin öyledir zaten agasbt ne içtiyse ben de istiyorum![]()
hikaye değil dizinin takdire şayan başarısıevet başladı 120 bölümün 117 si hikayeleri8 reytingle zirvede olsam nolur olmasam nolur aga my 4 sezondur istikrarlı bi şekilde düşüyor her yıl düştü
ayrıca hangi ilk 2 den bahsediyosan
boş bir gün olmasına dua edin baksana iki çizgi film toz etti ortalığı))
yoo görüyoprum ab grubunda 9-10 aldığını kör değilim ya gelen toplama bakınca orda 8 çıkıyor gözlerimin önüne o bakımdanhikaye değil dizinin takdire şayan başarısıo çizgi film anca sbt de toz eder ortalığı
) 8 diyorsun da sen ne kadar görmezden gelsen de bir ab grubu var orada 10+ alıyor dizi.
![]()