29 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Düşene tekme misali.. Herkes bekliyordu demek 4 yıldır.. :) :)

Belli olmaz bence Muhteşem SBT'de düşük çıkıyor yarın TNS'de zirvede olur bence. Bakalım. :)

°°°mobil mesaj°°°

off off yine muhteşem yüzyılın reytingleri kötüymüşte bilmem ne görende 3 4 reyting alıyor zanneder:D
1.daha ilk anlıktı
2.sbt faktörü :D

2 hafta önce de bu şekilde my nin özeti toz olmuştu tns de ilk 15 de yoktu sanırsam emin değilim ama baya aşağıdaydı sbt uzaydan ölçmüyor sonuçlar aşağı yukarı böyle agam :D
my bitti artık bitti kabul etsende etmesende çok düştü artık :)

bu arada maç-recep-şirinler 22.00 gibi bitecek my bu saatten sonra yükselebilir eğer my ile aynı sürede bitseler my anlıklarda 8 i göremez bende buna adım gibi soyadım gibi eminim
11. sıradaydı totalde 4.32 :D her dizi düşer my 120 bölümün 117 sinde zirvede yer aldı düşmüş hali bile ilk ikiyi kapatıyor daha ne yapsın dizi :D

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 8.51
2) KANALD: 6.64
3) STAR: 6.53
4) ATV: 4.15
5) TRT1: 4

çok yüksekten uçanlara bi hatırlatma yapıyoruz fazla uçmayın diye hepsi o yoksa reytingleri tabi ki iyi 8 reytingi kaç dizi alıyo 8 dizi falan :kiki:

neymiş efendim geçilmezmiş şöyleymiş böyleymiş hee yarın yine 1.olur çünkü bunların hepsi 22.00 dedin mi bitiyor tv bomboş olacak gene boşlukta yükselir
yoksa şirinlere ve recepe geçilir böyle boş gün dediğimde laf yapıyolardı artık cevap vermicem :kiki:

6 alıyor la dizi :kiki: ben olsam receple şirinlerin son 1 saatini tekrar yayınlarım ekranda boşluk olmasın diye emin olun tekrarları bile ilk 2 de yer alır :D

Recep ve Şirinler yine çok iyi. :) My düşük ama onlar bitince yükselir baya. Maç da düşük ama tns'de iyi sonuçlar elde eder.

pazartesi recep vardı ve 22 de bitti salı recep vardı ve 22 de bitti bugünde 22 de bitecek bunda birşey yok ki

11. sıradaydı totalde 4.32 :D her dizi düşer my 120 bölümün 117 sinde zirvede yer aldı düşmüş hali bile ilk ikiyi kapatıyor daha ne yapsın dizi :D
evet başladı 120 bölümün 117 si hikayeleri :D 8 reytingle zirvede olsam nolur olmasam nolur aga my 4 sezondur istikrarlı bi şekilde düşüyor her yıl düştü
ayrıca hangi ilk 2 den bahsediyosan :D
boş bir gün olmasına dua edin baksana iki çizgi film toz etti ortalığı :)))

sbt ne içtiyse ben de istiyorum :F
kesin öyledir zaten aga :)))) my bitmiş okeye dönüyor biraz gerçekler birazcık :)

evet başladı 120 bölümün 117 si hikayeleri :D 8 reytingle zirvede olsam nolur olmasam nolur aga my 4 sezondur istikrarlı bi şekilde düşüyor her yıl düştü
ayrıca hangi ilk 2 den bahsediyosan :D
boş bir gün olmasına dua edin baksana iki çizgi film toz etti ortalığı :)))
hikaye değil dizinin takdire şayan başarısı :D o çizgi film anca sbt de toz eder ortalığı :)) 8 diyorsun da sen ne kadar görmezden gelsen de bir ab grubu var orada 10+ alıyor dizi. :D

hikaye değil dizinin takdire şayan başarısı :D o çizgi film anca sbt de toz eder ortalığı :)) 8 diyorsun da sen ne kadar görmezden gelsen de bir ab grubu var orada 10+ alıyor dizi. :D
yoo görüyoprum ab grubunda 9-10 aldığını kör değilim ya gelen toplama bakınca orda 8 çıkıyor gözlerimin önüne o bakımdan :D
4 sezondur istikrarlı düşüşü unutma :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,334
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato