Ab duasına çıkayım bari bu gece ben. Yoksa adımız ağır totale çıkacak.Çıkacak bence
Ab duasına çıkayım bari bu gece ben. Yoksa adımız ağır totale çıkacak.Çıkacak bence
Çıkacak bence
En fazla bırakırsın izlemeyi ben izlerim çatlarsın sen deAb duasına çıkayım bari bu gece ben. Yoksa adımız ağır totale çıkacak.
Ben mi abartıyorumAga bu gidişle izlemeyecem artık videoları. Çok abartıyorsunuz çünkü ben izleyince.
Küçük Ağa ağır total çıkmaz umarım.
Bully aslında tam totallik biriVadiyi bıraksın Bully romantik adam sizin kaba saba dizinizi izlemez o
Yarasalar fisildadi bencede agir total
Kanal D'mden total çıkmaz kolay kolay. 😎 Ab çıkacak görürsünüz. Total çıksa da izlemeye devam ne yapalım başlamışız artık.En fazla bırakırsın izlemeyi ben izlerim çatlarsın sen de
Herkes beni total yapmaya uğraşıyor ya. Bir şeyi çok söylersen olurmuş.Ben mi abartıyorum
Bully aslında tam totallik biri
Bundan sonra söylememKanal D'mden total çıkmaz kolay kolay. 😎 Ab çıkacak görürsünüz. Total çıksa da izlemeye devam ne yapalım başlamışız artık.
Herkes beni total yapmaya uğraşıyor ya. Bir şeyi çok söylersen olurmuş.
Hem halkı temsil etmek kötü bişeymiKanal D'mden total çıkmaz kolay kolay. 😎 Ab çıkacak görürsünüz. Total çıksa da izlemeye devam ne yapalım başlamışız artık.
Herkes beni total yapmaya uğraşıyor ya. Bir şeyi çok söylersen olurmuş.
Değil tabii ama bence bir dizinin ab'si daha yüksekse o dizi daha kalitelidir. Ama totale de laf attığım yok yanlış anlama.Bundan sonra söylemem
Hem halkı temsil etmek kötü bişeymi
Özellikle yaz aylarında dışarıda cirit atan bu yaratıklar karanlıkta sanki insana çarpacakmış gibi uçarlar. Bu anlarda siz korkuyor musunuz peki? Gece gece nereden aklıma geldiyse