Gece Yürürken Yarasalardan Korkar mısınız?

Yarasalar fisildadi bencede agir total :D
En fazla bırakırsın izlemeyi ben izlerim çatlarsın sen de :D
Kanal D'mden total çıkmaz kolay kolay. 😎 Ab çıkacak görürsünüz. :D Total çıksa da izlemeye devam ne yapalım başlamışız artık. :D

Ben mi abartıyorum :(

Bully aslında tam totallik biri :T:
Herkes beni total yapmaya uğraşıyor ya. :( Bir şeyi çok söylersen olurmuş. :(

Kanal D'mden total çıkmaz kolay kolay. 😎 Ab çıkacak görürsünüz. :D Total çıksa da izlemeye devam ne yapalım başlamışız artık. :D

Bundan sonra söylemem

Hem halkı temsil etmek kötü bişeymi

Yarasalar için yorum yapayım dedim.Karagül ve Medcezir yorumları görünce yanlış konudamıyım dedim ama doğru konuymuş :A
Konuya cevabım pek yarasa görmedim.ama evet çok korkarım :bhr:

Özellikle yaz aylarında dışarıda cirit atan bu yaratıklar karanlıkta sanki insana çarpacakmış gibi uçarlar. Bu anlarda siz korkuyor musunuz peki? Gece gece nereden aklıma geldiyse :D

gece mağaralardamı dolaşıyorsun napıyorsun ?:)

yarasa görmek için çırpınıyoruz sen korkmaktan bahsediyorsun görsek inceleriz nasıl hayvanlar diye? eskiden kurbağalara çöp sokup şişirirdik patlıyormu diye? çekirgelerin ayağına ip takıp bırakırdık uçarken ne hoş görünürdü? yarasa görsek kimbilir naparız ?

bizim yarasadan korkmamız değil yarasaların bizden çekinmesi lazım dünyadaki en vicdansız canlı türü insandır :)

biim köyde akşamları çok fazla oluyordu alışık olduğum için korkmuyorum ayrıca şöyle bir durum var yarasa bacağını koparıp boynunda yada yanında taşıyan kişiler hemen koca veya kadın buluyorlar yanı evlilik yakın oluyor benim halam ve bir arkadaşım bu sayede hemen kısmet buldular yanı bizim köyde yarasa insanlardan korkuyor hemen yakalayıp bacağını koparmak istiyorlar biim köyde eve gelmiş pencereden çekyatın altına saklanmış bende yakalamaya çalıştım ama kaçtı kısmetim yokmuş 🙄🙄🙄